Verlengen

Als je via de betaalgegevens (in de brief) of via internet betaalt, is de pas verlengd voor iedereen die vermeld staat.

Dat kan. Je kunt je pas(sen) online verlengen met DigiD en zelf bepalen voor wie je dit doet. Je kunt ook naar het verkooppunt gaan en aangeven welke pas(sen) je wil verlengen.

Nee, de Rotterdampas is altijd geldig van 1 maart tot 1 maart. Daarna kun je opnieuw kiezen of je de pas wil verlengen.

Kijk dan op rotterdampas.nl/passtatus. Na het invullen van je pasnummer wordt het betalingskenmerk en totaalbedrag zichtbaar en kun je je Rotterdampas verlengen.

Geen probleem. Je kunt dit via de website regelen. Je kunt ook langsgaan bij een verkooppunt en aangeven dat je nieuwe passen wil ontvangen. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Voor € 2,50 wordt de pas thuisgestuurd en voor € 5,- kun je de pas gelijk meenemen.