Sleutel van Rotterdam

De Sleutel van Rotterdam is vanaf ontvangst twaalf maanden geldig. Meer informatie vind je op www.desleutelvanrotterdam.nl.

Voor een nieuwe Sleutel van Rotterdam ga je naar de Rotterdampaswinkel. Je Sleutel is persoonsgebonden en geeft na vervanging dus alleen nog toegang tot de niet-verzilverde acties.

• Het vervangen van een kapotte Sleutel van Rotterdam is gratis.
  • Het uitgeven van een nieuwe Sleutel van Rotterdam kost € 2,50.

Kijk voor meer informatie over de Sleutel van Rotterdam op: desleutelvanrotterdam.nl.