Veelgestelde vragen

Mantelzorgcadeau

Vraag eerst een Mantelzorgverklaring aan via www.rotterdam.nl/mantelzorgwaardering. Bij de Mantelzorgverklaring krijg je ook een vouchercode. Deze vouchercode kun je daarna invullen als je een Rotterdampas bestelt via rotterdampas.nl/rotterdampas-bestellen.

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App
Rotterdampaswinkel
Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 140 10
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur

Alle verkooppunten