Verhuizen

Geef je adreswijziging op tijd aan ons door. Dat kan via Mijn Pas. Lukt het niet? Stuur dan een email met je pasnummer en je oude én nieuwe adresgegevens naar: info@rotterdampas.nl.

Heb je een nieuwe Rotterdampas besteld en de adreswijziging niet (op tijd) aan ons doorgegeven? Waarschijnlijk is de pas naar je oude adres gestuurd. Stuur een mailtje naar info@rotterdampas.nl.