Rotterdampas bestellen of verlengen

Leuke dingen doen, gratis of met korting. Dat wil je! En dat is gelukkig ook zo geregeld. Check hier alle info over het scoren van je eigen Rotterdampas en ga aan de slag!

Scoor nu je Rotterdampas

Bestel jouw Rotterdampas makkelijk en snel online. Je ontvangt je pas binnen vijf werkdagen thuis, samen met de jaargids en de nieuwste editie van Rotterdampas magazine.

Had je vorig jaar een actieve Rotterdampas? Deze kun je verlengen! Doe dit online of gebruik de betaalgegevens in de verlengbrief die je in februari hebt ontvangen.

Had je, bijvoorbeeld vanwege de coronamaatregelen, vorig jaar (2021) geen actieve pas? Dan bestel je een nieuwe Rotterdampas. Je kunt niet meer met je oude pas op stap.

Verkooppunten

Hulp nodig bij het bestellen van je pas? Bij de verkooppunten kun je direct passen bestellen, verlengen, een zoekgeraakte pas vervangen of portretfoto’s en gegevens vernieuwen. Check hier wat het dichtstbijzijnde verkooppunt bij jou in de buurt is.

Krijg jij een Rotterdampas met korting? 

Als je studeert, een minimuminkomen hebt of 65-plusser bent, dan kom je misschien in aanmerking voor een pas tegen reductietarief. Voor alle reductietarieven, behalve het reductietarief studenten, kun je alleen terecht in je eigen gemeente. Een pas tegen reductietarief studenten kun je ook in de Rotterdampaswinkel aanvragen.

Door in te loggen met DigiD kunnen we in veel gevallen zien voor welk tarief jij in aanmerking komt. Lees hier meer over onze tarieven & voorwaarden.

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App

Rotterdampaswinkel

Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 14 010
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur

bij drukte sluit de wachtrij een half uur voor sluitingstijd

Alle verkooppunten