Rotterdampas bestellen of verlengen

Leuke dingen doen, gratis of met korting. Dat wil je! En dat is gelukkig ook zo geregeld. Check hier alle info over het scoren van je eigen Rotterdampas en ga aan de slag!

Scoor nu je Rotterdampas

Bestel of verleng jouw Rotterdampas makkelijk en snel online. Je ontvangt je pas binnen vijf werkdagen, samen met de jaargids en de nieuwste editie van Rotterdampas magazine.

Verkooppunten

Hulp nodig bij het bestellen van je pas? Bij de verkooppunten kun je direct passen bestellen, verlengen, een zoekgeraakte pas vervangen of portretfoto’s en gegevens vernieuwen. Check hier wat het dichtstbijzijnde verkooppunt bij jou in de buurt is.

Krijg jij een Rotterdampas met korting? 

Als je studeert, een minimuminkomen hebt of 65-plusser bent, dan kom je misschien in aanmerking voor een pas tegen reductietarief. Voor alle reductietarieven, behalve het reductietarief studenten, kun je alleen terecht in je eigen gemeente. Een pas tegen reductietarief studenten kun je ook in de Rotterdampaswinkel aanvragen.

Door in te loggen met DigiD kunnen we in veel gevallen zien voor welk tarief jij in aanmerking komt. Lees hier meer over onze tarieven & voorwaarden.

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App
Rotterdampaswinkel
Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 140 10
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur

Alle verkooppunten