Veelgestelde vragen

Pas

Dit kun je online regelen door hier een vervangende pas aan te vragen. Als de verkooppunten open zijn, kan dit ook via het verkooppunt. Een vervangende pas kost € 2,50.

Blokkeer zelf je pas via Mijn Pas of in de Rotterdampas app.

Heb je nog tegoed op je pas en lukt het blokkeren niet via Mijn Pas of de app? Bel dan meteen naar 010-4984666 of 14010 om je pas te laten blokkeren. Of stuur een email naar info@rotterdampas.nl. Vermeld hierbij je naam en het pasnummer van de Rotterdampas die je wil laten blokkeren. Zo voorkom je dat iemand anders je tegoed uitgeeft.

Je kunt via rotterdampas.nl/rotterdampas-bestellen/pas-vervangen een vervangende pas bestellen. Dit kost € 2,50. De pas wordt dan binnen vijf werkdagen thuisgestuurd en is gelijk te gebruiken.

Een vervangende pas om direct mee te nemen, kun je alleen krijgen in de Rotterdampaswinkel en kost € 5,-.

Controleer eerst via www.rotterdampas.nl/passtatus of je pas wel actief is. Het kan altijd gebeuren dat de magneetstrip beschadigd is. Kom even langs in de Rotterdampaswinkel om je pas te laten testen en zonodig te vervangen. Opsturen kan ook; het adres vind je op de achterzijde van de pas. Vergeet niet je naam en adres erbij te vermelden én de opmerking dat de pas defect is.

Is het langer dan vijf werkdagen geleden dat je je passen hebt besteld? Stuur dan een mail naar info@rotterdampas.nl met daarin de namen, het adres, de geboortedata, de datum van aanschaf en waar de pas is aangeschaft.

Let op! Als je je Rotterdampas verlengt, blijf je de pas gebruiken die je al in je bezit hebt. Je krijgt dus geen nieuwe pas toegestuurd.

Dat kunnen we voor je uitzoeken. Mail je gegevens naar info@rotterdampas.nl en maak in je mail duidelijk van welke persoon of personen je de Rotterdampas mist. Vergeet daarbij niet het adres en de geboortedatum van diegene(n) te vermelden.

Dit kun je doen via Mijn Pas of in de Rotterdampas app.

Lukt het niet? Bel dan 010-4984666 of 14010 om je pas te laten blokkeren. Of stuur een email naar info@rotterdampas.nl. Vermeld hierbij je naam en het pasnummer van de Rotterdampas die je wil laten blokkeren.

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App
Rotterdampaswinkel
Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 140 10
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur

Alle verkooppunten