Hoe werkt het?

Met een Rotterdampas kun je gratis of met korting superveel leuke dingen doen in en om Rotterdam. Van zwemmen tot uiteten en naar het theater. Het pasjaar 2021 loopt vanaf 1 maart 2021 tot 28 februari 2022. Je kunt op ieder moment een pas aanschaffen.

Hoe werkt het? Koop een pas, kies een uitje, laat je pas zien bij de partner en geniet van een leuke dag! Met de Rotterdampas app heb je je pas ook altijd digitaal bij je.

Voor wie is de pas?

Waar je woont maakt niet uit, iedereen kan een Rotterdampas bestellen. Voor de pas betaal je standaard € 60,-, maar als je in Rotterdam of een deelnemende gemeente woont, een laag inkomen hebt, studeert of 65-plus bent, dan kun je in aanmerking komen voor een pas tegen reductietarief

Wat krijg je?

Met je eigen Rotterdampas kun je het hele pasjaar, van 1 maart tot en met 28 februari, gratis of met korting de leukste dingen doen. Op rotterdampas.nl en in de gratis Rotterdampas app vind je het volledige aanbod (honderden acties!) op een rij. En daarnaast krijg je als Rotterdampasser:

Mijn Pas

Maak ook je persoonlijke Mijn Pas aan. Dan kun je zien wat je allemaal met je Rotterdampas hebt gedaan en hoeveel jij (en je gezin) daarmee hebben bespaard. Verder kun je via Mijn Pas makkelijk en snel allerlei paszaken regelen.

Dit is Rotterdampas

  • Superveel leuke dingen doen, gratis of met korting!
  • Voor € 60,- (standaardtarief) een jaar lang plezier
  • Geldig t/m 28 februari 2022

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App
Rotterdampaswinkel
Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 140 10
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur

Alle verkooppunten