Samenwerken met Rotterdampas

Partner worden?

Breng jouw organisatie en actie onder de aandacht van 205.000 Rotterdampassers en word partner! 

Met de Rotterdampas kunnen Rotterdampassers gratis of met korting leuke dingen doen op recreatief, cultureel, sportief en educatief gebied. Al deze acties zijn te vinden op rotterdampas.nl en in de gratis Rotterdampas app. 

Ben je al partner?

Bestaande partners kunnen hier inloggen.

Vrouw aan het ziplinen

Acties

Als Rotterdampas-partner kun je acties indienen. De acties worden via verschillende middelen bij de Rotterdampassers onder de aandacht gebracht. Om met een actie in een van onze middelen te komen betaal je niets, maar geef je de Rotterdampasser een korting (oplopend van minimaal 25% tot 100%).

Rotterdampas brengt jouw actie vervolgens via een of meerdere middelen onder de aandacht bij de Rotterdampassers. Alle reserveringen of aanmeldingen verlopen verder rechtstreeks via je eigen site en contactgegevens.

Wintermagazine vlam in de pan

Middelen

Om de acties goed te kunnen promoten aan de Rotterdampas gebruikers gebruiken wij verschillende middelen zoals de jaargids, Rotterdampas magazine, de Maandmail, de Lastminute mail, de MovieMaandag mail en natuurlijk via social media.

Meer informatie over de acties of onze communicatiemiddelen?

Rotterdampas partner

Partner worden?

Wil je je opgeven als partner? Meld je dan aan! In onze uitleg over samenwerken vind je precies hoe dat in z'n werk gaat en wat onze voorwaarden zijn. Zodra je een actie hebt ingevoerd, nemen wij contact met je op. 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Contactpersonen

Heb je vragen over partner worden of adverteren? Neem vrijblijvend contact op met de afdeling Marketing en Communicatie, Partners & Projecten.

Bellen

Of bel met 010-4533773

Kinderen met het Jeugd Vakantiepaspoort

Jeugd Vakantiepaspoort

Rotterdampas is ook uitgever van het Jeugd Vakantiepaspoort. Hiermee doen Rotterdamse basisscholieren van 4 t/m 12 jaar in de zomer, gratis of met korting, leuke dingen in Rotterdam en regio. 

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App
Rotterdampaswinkel
Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 140 10
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur

Alle verkooppunten