Overig

Ga hiervoor naar rotterdampas.nl, klik op Mijn Pas (rechtsboven in het menu) en kies voor ‘Nog geen account? Maak ‘m dan nu aan!’ Daarna log je makkelijk in om allerlei paszaken te regelen en een overzicht van je bezoeken en besparingen te zien. Je kunt ook een favorietenlijst aanmaken. En vergeet je niet aan te melden voor de Maandmail en de Lastminute mail!

Online kun je de jaargids en Rotterdampas magazine lezen via deze link: issuu.com/rotterdampas.

Ook vind je op rotterdampas.nl/acties en in de Rotterdampas app een overzicht van alle lopende acties.

Heb je liever een papieren exemplaar? Geen probleem! We sturen er graag een naar je op. Mail je gegevens naar: info@rotterdampas.nl.

Stuur een mail naar info@rotterdampas.nl met je naam en pasnummer. Dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken.

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App

Rotterdampaswinkel

Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 14010
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur
za van 10 tot 16 uur (t/m 25 mei)

bij drukte sluit de wachtrij een half uur voor sluitingstijd

je kunt hier alleen pinnen