Veelgestelde vragen

Online kaartje kopen

Op deze pagina vind je alle acties waarvoor je online een kaartje kunt kopen.

Je vindt de kortingscode op de pagina van de actie. Je kunt hier een kortingscode aanmaken.

Om deze optie ook in de app te zien, moet je de laatste versie van de app hebben (vanaf versie 3.1.0). Via Mijn Pas (rechtsonderin) kun je via Info & Contact het versienummer zien. Is dit het geval, ga vervolgens naar de betreffende actie in de app.

Met de kortingscode krijg je Rotterdampas korting bij het online kopen van je kaartje, tot nu toe kon dit alleen aan de kassa op locatie.

Als je hoofdpashouder bent en in Mijn Pas je gezinsleden als subpashouders terug ziet, kun je ook voor hen kortingscodes opvragen. Is dit niet het geval, dan kunnen je gezinsleden zelf een kortingscode opvragen via hun eigen Mijn Pas.

Geen probleem, je kunt de kortingscode op een later tijdstip alsnog gebruiken. De kortingscode is geldig zolang de actie geldig is.

De kortingscode is per e-mail naar je verzonden. Controleer voor de zekerheid ook je spambox. Kun je de e-mail niet vinden? Neem dan contact op met de Rotterdampas Helpdesk.

Neem contact op met de helpdesk van de partner en houd de kortingscode bij de hand.

Het kan voorkomen dat een actie nog niet zichtbaar is in het overzicht. Je kunt zelf de actie toevoegen of wachten tot dit automatisch gebeurt. Let op: bij het online aanvragen van een kortingscode wordt de actie gezien als gedaan, ook als deze vervolgens niet wordt gebruikt. Wil je deze uit het overzicht verwijderen, ga dan naar de actie in het overzicht en klik op 'Pas aan'.

Alle info over online kaartjes kopen vind je hier.

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App
Rotterdampaswinkel
Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 14 010
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur

do 13 oktober 2022 sluit de winkel om 14.30 uur

bij drukte sluit de wachtrij een half uur voor sluitingstijd

Alle verkooppunten