Met de vrienden op stap

Kartende kinderen
10 juli 2020
Blogs
Plezier hier

Gezellig samen de kroeg induiken of barbecueën in de tuin is natuurlijk hartstikke leuk, maar soms is het tijd om met z’n allen te geinen en op pad te gaan. Een stoere activiteit, lekker eten of samen op het water chillen? Aan jullie de keus! Maar dat klinkt allemaal goed hè?

Let’s dobber

Wat is nou lekkerder dan met z’n allen even ouderwets bijkletsen. Dat kan natuurlijk in de kroeg, maar wat dacht je met dit lekkere weer van een bootje? Huur bij iKapitein voor 2 uur een sloep waar je met z’n zessen in kunt. Compleet met ingebouwde bluetoothspeaker, heerlijke zitkussens en bekerhouders voor al die lekkere drankjes. Je stapt op in Historisch Delfshaven, dus de vaartocht begint al gelijk lekker sfeervol. Klinkt goed hè? En met de Rotterdampas krijg je ook nog eens onbeperkt 25% korting.

 

Vloeibare chocolade

Schort voor, handschoenen aan, koksmuts op. Jullie zijn er helemaal klaar voor. Wat staat er vandaag op het chocolateriemenu? Pure bonbons gevuld met praliné? Of wit met ganache? Hoe dan ook. Met alleen sjieke woorden gebruiken kom je er niet. Jullie hebben bonbonkennis nodig! Bij Olala Chocola Rotterdam krijgen jullie 1x 25% korting op een workshop bonbons maken. Wie zet er vast thee?!

Met de boot

Eten kunnen jullie als de beste. En leuke dingen doen ook. Dan is dineren op de Beren Boot de perfecte combi. In 2,5 uur maak je een rondvaart door de haven van Rotterdam. En dat is iedere keer weer een verrassing, want afhankelijk van het weer, de tijd van het jaar en bezienswaardigheden wordt een bijpassende route gekozen. Ondertussen smikkelen jullie van al het lekkers dat op tafel staat met 25% korting.

Adrenalinekick

Van een beetje actie zijn jullie niet vies. En al helemaal niet van snelheid. Een stevige heat karten laten jullie dan ook zeker niet aan jullie voorbijgaan. Zin in nog meer snelheid en adrenaline? Dat is mooi! Want dan gaan we nog even door met lasergamen. Bij Gamecity in Zoetermeer krijg je met de pas 1x 25% korting op deze combi. 3, 2, 1 en…. actie!

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App

Rotterdampaswinkel

Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 14010
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur
za van 10 tot 16 uur (t/m 25 mei)

bij drukte sluit de wachtrij een half uur voor sluitingstijd

je kunt hier alleen pinnen

Alle verkooppunten