West op z'n best

Bezoekers op de euromast
28 november 2020
Blogs
Plezier hier

Rotterdam kent natuurlijk vele mooie plekjes. Het moderne centrum, het populaire Noord, het gezellige Zuid. Maar wist je dat er in Rotterdam-West ook genoeg te beleven is? In het stuk stad dat tussen pakweg Schiedam en het centrum van Rotterdam ligt, vind je leuke, knusse winkeltjes, is er altijd drukte op straat en kun je onwijs veel leuks doen met je Rotterdampas. We laten je wat acties zien!

Da’s hoog!

De Euromast, wie kent ‘m niet? Ga op een mooie dag bovenop deze opvallende trekpleister staan, en je kijkt mijlenver weg. Voor de echte waaghalzen is er ook nog de Euroscoop. Zodra je in deze cabine stapt, geniet je van het uitzicht met als hoogtepunt de top van 185 meter hoog! Met je pas mag je 1x gratis naar binnen óf krijg je 1x 50% korting op een Mastkaart waarmee je een heel jaar lang zo vaak je wil naar boven kunt. Doei!

Geschiedenisles

Jezelf een stukje geschiedenis bijbrengen is nooit verkeerd. En zeker niet als die geschiedenis over de Tweede Wereldoorlog gaat, een periode uit het verleden die Rotterdam als stad natuurlijk erg getekend heeft. Bij Museum Rotterdam ’40-’45-NU leer je alles over deze tijd en lees je de interessante verhalen van mensen die de oorlog bewust hebben meegemaakt. Enne, met je pas kun je onbeperkt gratis naar binnen, dus neem je tijd.

Loeren maar

Na die serieuze noot is het tijd voor ontspanning. Dus, we gaan naar KINO. Deze kleine, knusse bioscoop aan de Gouvernestraat heeft een wisselend filmaanbod van arthouse tot blockbusters en van shorts tot klassiekers. Daarnaast vertonen ze als een van de weinigen ook nog 70mm films, waardoor je naar die fijne, analoge films van ‘vroegah’ kan kijken. Met de pas kun je 1x gratis naar de film en daarna krijg je € 3,- korting op ieder filmticket.

Zwarte goud

We sluiten ‘m goed af met een bakkie pleur! Na een dagje schooieren door West is het hartstikke fijn om met je pas een kop koffie of thee met een stroopwafel te scoren. En dat ook nog eens met 25% korting. Zoek een leuk bruggetje op, mijmer een beetje weg als je over het water van Delfshaven tuurt en nip van je hete bakkie. Daarna lekker thuis naar de kachel toe!

Let op: houd rekening met alle maatregelen en check voor de zekerheid nog even de website van de partner voor openingstijden en aanvullende voorwaarden.

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App
Rotterdampaswinkel
Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 140 10
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur

Alle verkooppunten