Tijd voor jezelf!

make-up
2 november 2020
Blogs
Plezier hier

Wat is het toch lekker om af en toe die badkamerdeur op slot te doen en even een moment voor jezelf te pakken. Mooie make-upjes proberen voor de spiegel, dobberen in bad of keihard zingen onder je eigen regendouche. Maar je hoeft dat momentje niet altijd binnenshuis te zoeken... Pak die Rotterdampas en laat je door de professionals in de watten leggen!

Je eigen feestje

Feestjes vieren we nu niet in grote groepen. Maar wie zegt dat je je toch niet eens een keertje flink kunt opdoffen? Gewoon, gezellig in vol ornaat thuis aan de kaasfondue. Boek een privé make-upworkshop met eenmalig 25% korting bij Flavour Visagie en jij weet precies hoe je het beste mascara aanbrengt en welke kleur lippenstift perfect bij jouw huid past. Heb je zin in glamour 2.0? Boek die wimperbehandeling er ook gelijk bij. Met de pas krijg je 1x 50% korting op een set 'mink lashes'. Kom maar op met die paparazzi!

Kneden maar

Laat de boel de boel en ga liggen bij CaReLax. Kies bijvoorbeeld voor een ontspannings-, sport-, zwangerschaps- of hot stonemassage en geniet van het moment. Lekker hè?! Die massages gaan altijd veel te snel voorbij. Maar niet getreurd, met de Rotterdampas krijg je tot eind november nog onbeperkt 25% korting op álle massages. Dus ik zou er maar een paar vastleggen, heb je wat om naar uit te kijken.

Knip knip

Een corona-coupe? Aan jou niet besteed. Jij verzorgt je haar tot in de puntjes en laat er in de kappersstoel altijd iets moois van maken. Zin in iets anders? Breng een bezoekje aan Beauty Styling en laat je verrassen! Je krijgt onbeperkt 25% korting op knippen, permanent en verven, dus als je het niks vindt, ga je gewoon weer opnieuw in die stoel zitten.

Pratende voeten

Je voeten vertellen je meer dan je denkt. In jouw stappers zitten verschillende reflexzones die in verbinding staan met je binnenste zelf. Laat je voeten masseren en de doorbloeding in je hele lichaam verbetert. Gaaf toch? Dat wil je sowieso een keer proberen. Met je pas krijg je onbeperkt 50% korting op voetreflexmassages. Zet die chillmodus maar aan!

Let op: houd rekening met alle maatregelen en check voor de zekerheid nog even de website van de partner voor openingstijden en aanvullende voorwaarden.

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App

Rotterdampaswinkel

Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 14010
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur
za van 10 tot 16 uur (t/m 25 mei)

bij drukte sluit de wachtrij een half uur voor sluitingstijd

je kunt hier alleen pinnen

Alle verkooppunten