Warme wintertips

Kerstsferen
10 december 2020
Blogs
Plezier hier

Jij hebt het koud, koud, koud. Je slaapt onder drie dekbedden, kijkt tv onder een dekentje en de waterkoker voor hete thee is je beste vriend. Maar er zijn meer manieren om het weer lekker warm te krijgen. Met een fijne massage of een goeie dansworkout bijvoorbeeld. Er is zoveel warms te beleven met de Rotterdampas. Check het hier!

Dompel de dompel

Kaarsen zorgen voor sfeer en warmte. Win-win dus! En weet je wat helemaal cool is?! Als je de kaarsen die staan in jouw zelfgemaakte kaarsenstandaard aan kunt steken. Bij Bij Ons Delft leer je in twee uurtjes tijd hoe je een sfeervolle kandelaar in elkaar knutselt. Tijdens de workshop wordt er ook goed voor je gezorgd, want je krijgt een kopje homemade pompoensoep en een bakkie glühwein of thee. En dat allemaal met onbeperkt 50% korting. Hoeveel ga jij er maken?

Choco choco!

Het is heerlijk om thuis in je knusse keukentje chocolademelk in elkaar te flansen. Maar hoe lekker is het om in de watten gelegd te worden door iemand die een verse versie voor je neerzet? Bij het Chocolate Company Café Rotterdam zijn ze meesters in het maken van chocolademelk. Met de Rotterdampas scoor je er eentje met 50% korting én krijg je er ook nog een stuk appeltaart voor de helft van de prijs bij. Als dat geen smullen wordt…

Hete heupen

Dat binnen zitten vind je mooi geweest. Jij hebt zin om die heupen los te gooien en de zweetdruppels over je rug te laten stromen. Nou, dan is een lesje Afro Dance zeker iets voor jou. Ga los op die gezellige Afrikaanse beats, doe je ogen dicht en waan je even op een warm zandstrand aan de Afrikaanse kust. Het is net vakantie! En mooi meegenomen: de eerste les krijg je met 50% korting. Kassa!

Steentje hier…

De kou die op je spieren slaat, die moet eruit. En die stijve nek, moet ook maar eens verledentijd zijn. Met hete basaltstenen worden je spieren dieper bereikt door de combinatie van temperatuur en beweging. Klinkt goed hè? Met je pas krijg je 1x 50% korting op een hot stone massage bij Lifestyle Point, dus vergeet geen gaatje in je agenda vrij te houden in de kerstvakantie.

Let op: houd rekening met alle maatregelen en check voor de zekerheid nog even de website van de partner voor openingstijden en aanvullende voorwaarden.

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App
Rotterdampaswinkel
Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 140 10
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur

Alle verkooppunten