Zomer in je bol

juli 2019
Omschrijving afbeelding

Jaaaaa, het is zomervakantie! Tijd voor uitslapen en leuke dingen doen: plonzen in het zwembad, uitleven in attractieparken en bezoekjes brengen aan toffe musea. Met de Rotterdampas valt van alles te beleven in Rotterdam en omstreken. Wij geven je alvast een paar superleuke tips!

Rollen

Sokken, check. Bescherming, check. Skates, check. Goed, dan kun je helemaal losgaan op de baan van Skateland. Het eerste bezoek is met de pas nog gratis ook! Geen rollende spullen bij je = geen probleem. Bij Skateland hebben ze genoeg materiaal om te huren. Ben je het rondjes zoeven tijdens sluitingstijd nog lang niet zat? Heb jij even geluk, want met de Rotterdampas krijg je na de eerste keer onbeperkt € 1,50 korting op de entree. Kun je de volgende dag gewoon terugkomen.

Vlieg heen

Zin in een tropisch dagje in eigen land? Bij Vogelpark Avifauna – waar je met de pas 1x voor € 5 -, naar binnen mag – zie je de mooiste exemplaren in de meest exotische kleuren voorbijkomen. Heb jij wel eens gehoord van de Laplanduil, de Regenbooglori of de Helmkasuaris? Nee? In Avifauna spot je ze allemaal van dichtbij. Genoeg van de vogels? Dan kun je ook nog even buurten bij de halfapen en de rode panda’s.

Speelparadijs

Het is iedere zomervakantie vaste prik, maar daardoor zeker niet minder leuk: Jeugdvakantieland! Hier kun je met de pas iedere dag voor € 2,- een entreekaartje kopen en dus dagenlang spelen, schminken, zwemmen en in de botsauto’s. Maar haast je, want tot en met vrijdag 2 augustus is Ahoy omgetoverd tot één groot speelparadijs. Wie hierna zin heeft in een megagrote binnen- en buitenspeeltuin inclusief water en leuke beesten die je kunt bezoeken, hopt langs bij Plaswijckpark, waar je 1x gratis naar binnen kunt.

Miniatuurwereld

Schijnt de zon iets te heftig naar je zin? Een goed excuus om een bezoekje te brengen aan Miniworld Rotterdam. Ook tijdens een flinke regenbui kunnen liefhebbers van treinen en de Maasstad zich hier zeker vermaken. Met de Rotterdampas kun je 1x gratis naar binnen of een halfjaarabonnement scoren voor de helft van de prijs. Én nog meer mazzel: in augustus krijg je 50% korting op een rondleiding achter de schermen én op vertoon van je pas haal je deze maand ook een gratis ijsje. Lekkerrrrr!

Benieuwd naar meer zonnige, zomerse acties? Neem een kijkje op de website!

Wijzigingen zijn opgeslagen