Zoveel bootjes!

Moeder en dochter varen in een bootje
1 oktober 2023
Blogs
Kids & Co

Natalie gaat samen met haar dochter Emilia naar Kids Marina om te varen.

Naam: Emilia Siereveld • Leeftijd: 5 jaar • Woont in: het Centrum • Zit in: groep 2

‘Wow, Kids Marina was echt gaaf; ik mocht zelf varen! Ik vond het niet eng, maar soms wel een beetje wiebelig. Het liefst wilde ik met de regenboogboot, maar deze lag een beetje vast. Toen heb ik voor een containerschip gekozen. Deze had ook veel kleurtjes. Langs het water staan grote kranen. Hoe cool! Ik mocht ze niet aanraken, maar ik kon ze wel goed zien vanaf het bootje waar ik met mama inzat. Gelukkig ben ik niet tegen een andere boot gebotst, wel tegen de steiger nadat ons rondje erop zat. Niet goed, maar stiekem best grappig, hihi! Ik wil graag terug, voor nóg een rondje. Hopelijk kan ik dan wel in de regenboogboot. En anders kies ik voor die van de politie!’

Moeder en dochter varen in een bootje in Kids Marina

Naam: Natalie Siereveld • Leeftijd: 37 jaar • Woont in: het Centrum • Is: communicatieadviseur

‘We hebben wel eens met een watertaxi over de Maas gevaren. Dat Emilia nu zelf een van de boten die ze toen voorbij zag komen mocht “besturen” was fantastisch! Kids Marina is sowieso een superleuk uitje voor kids én de ouders, omdat je dobbert in het centrum van Rotterdam. Emilia begon te stralen toen ze alle gekleurde bootjes in de Leuvehaven zag liggen. Doordat ze een zwemvest aankreeg – ze letten bij Kids Marina goed op de veiligheid – voelde ze zich helemaal de kapitein.

Ik vond het super om haar tijdens het varen van alles te vertellen over de kranen, de stad en het maritieme verleden. Een bootje huur je voor een kwartiertje, dat is precies prima. Binnenkort gaan we zeker nog een keer!’

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App

Rotterdampaswinkel

Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 14010
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur

bij drukte sluit de wachtrij een half uur voor sluitingstijd

je kunt hier alleen pinnen

Alle verkooppunten