Fijne zomer!

Rotterdampas zomermagazine met schelpjes eromheen
1 juni 2023
Nieuws
Magazine

Hoofdredacteur Maaike praat je bij over de nieuwste editie van Rotterdampas magazine.

Het fijnste seizoen van het jaar staat weer voor de deur: de zomer! En of het nu volop zonnig of Hollands prutweer wordt; Rotterdampas brengt je in de zon, zee, zand-modus. Kijk maar naar de zomerse uitjes in het nieuwe magazine. Op mijn lijstje staan sowieso de spray-tan (kan ik wel gebruiken), jeu de boulen (vriendlief is fan) en de Vier de zomer-tour in het arboretum (klinkt goed!).

Ook een aanrader: de dagtocht naar de Veluwe met entree tot het Veluws Zandsculpturenfestijn. Hier was ik afgelopen lente voor het interview met Maxim Gazendam, Nederlands én Europees kampioen zandsculpturen bouwen. Check vooral even wat voor kunstwerken hij uit de grond stampt; super indrukwekkend!

Maar gelukkig is Maxim de beroerdste niet: op p. 17 deelt hij tips waarmee ook wij ‘normale stervelingen’ een zandkasteel 2.0 kunnen bouwen. Of je dat nu doet in een zandbak in de stad of op het strand van Hoek van Holland: de blits maak je zeker. Ik ga het dus proberen; doe je mee?

En mocht je oververhit raken van dat gezwoeg in het zand: met je Rotterdampas kun je deze zomer óók met korting naar de sneeuwbaan van De Uithof ;-)

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App

Rotterdampaswinkel

Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 14010
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur
za van 10 tot 16 uur (t/m 25 mei)

bij drukte sluit de wachtrij een half uur voor sluitingstijd

je kunt hier alleen pinnen

Alle verkooppunten