twee vrouwen met een ijsje in hun hand
4 juli 2023
Lijstjes

Van je mooiste glimlach tijdens een fotoshoot tot de slappe lach in de karaoke booth. Met deze zes Rotterdampas acties krijg je gegarandeerd een lach op je gezicht. Check snel het lijstje, maar pas op: tranende ogen en buikpijn van het lachen horen tot de mogelijke bijwerkingen van het volgen van deze tips.

Lachen naar het vogeltje

Trek je mooiste outfit aan, oefen je pose en shooten maar! Zelfs als je niet fotogeniek bent, zet de fotograaf van Fotoshoot.nl je er prachtig op. Met je Rotterdampas krijg je hier onbeperkt 50% korting op een fotoshoot.

Kara-oké

Of je nu een geboren zanger(es) bent of gewoon graag je hart uitstort in de microfoon, karaoke is de perfecte manier om je innerlijke rockster los te laten. Durf jij het aan? Met je Rotterdampas krijg je 1x 50% korting op 2 uur in de karaoke booth van Dikke Mic. 

Lachen in het donker

Je rent als een dolle door het doolhof, je probeert te schieten terwijl je struikelt over je eigen voeten en ondertussen schreeuw je onverstaanbare commando's naar je teamgenoten. Eigenlijk is lasergamen gewoon een hilarische workout in het donker. Ervaar het zelf maar! Met je Rotterdampas kun je 1x gratis lasergamen bij Lasergame Rotterdam. 

Blij ij(s)

Van een gratis ijsje wordt iedereen blij toch? Met je Rotterdampas krijg je 1 gratis ijsje met 2 bolletjes bij IJssalon Capri. Eet smakelijk!

Lachen, gieren, brullen

Bioscoop-challenge! Ga naar een komedie en probeer zo lang mogelijk je lach in te houden. Degene die als eerste lacht, moet de ander de volgende keer trakteren op een grote bak popcorn. Met wie ga jij deze uitdaging aan? Met je Rotterdampas kun je 1x gratis naar de film in Pathé de Kuip of Pathé Schouwburgplein.

Clowntje gezocht

Ben jij een geboren acrobaat of eerder een stuntelende clown? Ontdek het tijdens een cursus bij Circus Rotjeknor. Met je Rotterdampas krijg je hier 1x € 25,- korting op een cursus.

Ook leuk

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App

Rotterdampaswinkel

Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 14010
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur

bij drukte sluit de wachtrij een half uur voor sluitingstijd

je kunt hier alleen pinnen

Alle verkooppunten