Thuis op de dansvloer

maart 2019
Omschrijving afbeelding

Zodra de muziek start, kun jij niet meer stilzitten. Hup, de dansvloer op! En na wat lesjes bij deze dansscholen zien je moves er ook nog eens te gek uit. Jong en oud dansen hier op hun favo hitjes. Check snel waar jij met je pas terecht kunt. Voetjes van de vloer!

Van klein

De dansvloer verkennen; je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Bij Het Danskantoor ben je daarom vanaf 2 jaar al welkom om je moves te showen. Niet alleen in schattige dansklasjes... Nee, hup meteen naar de legendarische Sokkendisco! Schoenen uit, muziek aan en swingen maar. Met dit verhaal scoor je zeker punten in het kringgesprek op de crèche. Zeker als je iedereen vertelt dat je met de pas 1x 50% korting krijgt op de entree. Let’s dance!

Naar…

Na dit spectaculaire dansdebuut is het tijd voor een nieuw podium. Je blije sokken veranderen in vette sneakers. En dat roze rokje wissel je in voor een stoere broek. Tja, zo gaan die dingen… Bij Dance Kidzz in Maassluis oefen je met andere kinderen (tot 12 jaar) een choreografie. Als de choreo helemaal strak is, nodig je iedereen uit om naar het theater te komen. Daar sta jij dan. Op het podium. In de spotlights. Of het nou hiphop, streetdance of musical-stijl is; dat applaus is voor jou!

Groot!

Met de Sokkendisco-ervaring en de Dance Kidzz-lessen op zak ben je goed op weg naar een mooie danscarrière. Jij weet als echte kenner dat wat klassieke scholing geen kwaad kan. Met je danspakje al aan, stap je binnen bij Studio Dança. Hier hebben ze diverse danslessen voor verschillende leeftijden en niveaus. Trots laat je je Rotterdampas zien. Laat die gratis proefles maar snel beginnen!

De Sokkendisco vroeger gemist? En misschien de andere stappen ook? Neem eens een kijkje bij Balletschool Staluse Pera. Met de Rotterdampas is het namelijk nooit te laat voor dansplezier! 

Wijzigingen zijn opgeslagen