Spelletje doen?

september 2019
Omschrijving afbeelding

We kunnen er niet meer omheen: de zomer zit erop. Maar niet getreurd, de herfst heeft genoeg moois in petto! Naast lange boswandelingen en gezellige bioscooopbezoekjes is dit natuurlijk het seizoen van... spelletjes spelen! Wij zetten de leukste tips voor je op een rij: van ouderwetse bordspellen tot een supermoderne Virtual Reality Game. Veel plezier!

Uitgekeken

Kleine en grote kids krijg je al snel zoet met een spelletje, voor eventjes dan. Wil je ze wat langer bezighouden en heb je geen hele ladingen spelletjes of speelgoed in huis? Geen probleem! Met een abonnement op Speelotheek Berend Botje kun je iedere drie weken – of zelfs sneller – wisselen van spelletjes. Met een uitgebreide collectie aan puzzels, bouwmateriaal en taal- en denkspellen kunnen de kiddo’s hun lol niet op. Met de pas krijg je 1x €4,50 korting op de jaarcontributie. Als dat geen plezierige dagen worden…

Even nadenken

Voor wie klaar is met de simpele spelletjes, is er nog een volgend level: Spelgroep Phoenix. Hier kun je met gelijkgestemden écht goed in een spel duiken: Kolonisten van Catan, Agricola of Hoogspanning bijvoorbeeld. Een krakende hersenpan mag hier zeker niet ontbreken. Jouw eerste bezoek aan de spelgroep is gratis, daarna krijg je met de Rotterdampas de 2e spelavond voor de helft van de prijs. Volgende week weer?

Schaakmat

Geen zin in een spelletje spelen, maar wel om je erin te verdiepen? Dan is het Schaakstukkenmuseum echt wat voor jou! Met een vaste collectie en een wisselexpositie kijk je hier iedere keer weer je ogen uit. Van een bord in Southpark-stijl tot aan Shrek, Wallace and Gromit en The Simpsons; je kunt het zo gek niet bedenken of het staat er. Het klassieke spel ontbreekt natuurlijk ook niet. En met de Rotterdampas mag je onbeperkt gratis naar binnen, dus dat is helemaal mooi meegenomen!

In een andere wereld

Heb je die bordspellen wel gezien? Dan zoeken we wat actievers op. VR-gamen bijvoorbeeld! Zet een bril op en duik in een Virtual Reality Game-Cube. Met de pas krijg je onbeperkt 25% korting op de huur van deze viruele wereld. Bivakkeer je liever in een andere wereld zónder bril op? Waan je dan als een echte Inspector Gadget in een escaperoom van Escape010, waar je onbeperkt 25% korting op krijgt. Een must do voor mensen die van spanning en sensatie houden. Zorg ervoor dat je de kamer op tijd verlaat, want anders...

Benieuwd naar meer spelletjes? Of op zoek naar een spelletjesactiviteit? Er is genoeg leuks te vinden op de website!

Wijzigingen zijn opgeslagen