Shake it!

juni 2019
Omschrijving afbeelding

Eindelijk is het warm genoeg voor zomerjurkjes, korte broeken en natuurlijk… ijs! Na een middag op het terras of in de speeltuin is er niets lekkerder dan een frisse milkshake of ijsje. Komt dat even goed uit, want met deze acties houd jij deze zomer het hoofd lekker koel.

Lekker slurpen

Wat dronken de meisjes in petticoats en jongens met strikjes in de jaren vijftig? Milkshakes natuurlijk! Waan je in een echte Amerikaanse diner bij Gracy’s en bestel een milkshake in een van de vele smaken. Van klassiekers als aardbei en vanille, tot salted caramel chocolate en oreo: de keuze is reuze! En met de Rotterdampas slurp je al van zo’n lekkere milkshake voor € 4,50. 

(IJs)bèèèrenlekker

Wat is er leuker dan ijs eten… Juist, ijs uit een coole mok lepelen natuurlijk! Bij restaurant Cozinha Do Mundo op Rotterdam-Zuid krijgen kids hun ijsje geserveerd in een échte ijsberenbeker. Dus zelfs als het ijs allang op is, sta je niet met lege handen. En nog beter, met je Rotterdampas verslind je deze traktatie met 25% korting. Aanvallen maar!

Op bezoek bij tante Nel

Even flink schudden en dan is ‘ie er al: een verkoelende milkshake van snackbar Tante Nel. Ze maakt ze in de smaken vanille, banaan, aardbei en kokos. Geniet van dit koude drankje en breng je warme dagen weer fris door! Vergeet bij een bezoekje aan Nel je pas niet mee te nemen, want je krijgt 1x 50% korting op een milkshake.

Ice ice baby

Leuk hoor, al die bijzondere creaties, maar soms is er niets lekkerder dan een classic ijshoorn. Ga op een warme zomerdag dus vooral even langs bij familie Olivio van ijssalon Venezia. Wist je dat zij al vijf generaties ijs maken?! Met de Rotterdampas krijg je 1x een gratis ijsje met 1 bol. Net zo lekker is het Italiaanse ijs van ijssalon Capri, en met je pas krijg je daar 1x een gratis ijsje met 2 bollen.

Ben je nog niet cool genoeg? Bij Swirl’s Zuidplein krijg je onbeperkt € 1,- korting op een Swirl en bij de McDonald’s in de Hoogstraat haal je al een ijshoorn voor € 0,50! Kijk op onze actiepagina voor nog meer zomerse acties.

Wijzigingen zijn opgeslagen