Al 5 jaar een pas

april 2016

Sandra (44) is sr. Assistant Legal en woont in Lage Land, Prins Alexander. Ze heeft al 5 jaar een Rotterdampas.

Waarom heb je een Rotterdampas genomen?
Mijn zus had er eentje en ik heb toen bij haar een keer het jaarboekje in gekeken. Ik zag allemaal leuk acties, gratis of met korting. Omdat ik vijf dagen per week werk, was ik het eerste jaar heel benieuwd of ik de aanschaf van de pas er wel uit zou halen. Dat ging prima! Je moet er natuurlijk wel zelf op uit, maar ik ben sindsdien niet meer zonder geweest. Ik heb zelfs andere mensen overgehaald om er ook eentje te nemen. Een vriendin van me die in Den Haag woont, heeft mede door mijn berichten op Facebook ook een pas genomen. Ik heb samen met haar een dagje Delft gedaan. Dat was superleuk!

Wat is jouw mooiste Rotterdampas herinnering?
Het uitje naar Pairi Daiza in Bruglette. Wat een prachtig park, dat heeft echt indruk gemaakt.

Hoe ziet jouw ideale Rotterdampas-dag eruit?
Dat is heel verschillend. Het kan een dagje weg zijn met de aanbiedingen van SnelleVliet Dagtochten of Brabant Express. Of bezoek aan een museum, theater of film. Het liefst in combinatie met een hapje en drankje.

Samen met wie bezoek jij meestal Rotterdampas-acties?
Ik ga heel vaak samen met mijn vrienden Silvia en William. Door mij zijn ze aan de pas gegaan. William heeft zijn pas iets korter dan Silvia en ik, maar mede door ons maakt hij er aardig wat gebruik van.

Wie wil je nog overhalen om een Rotterdampas te nemen en waarom?
Eigenlijk iedereen die benieuwd is naar wat onze mooie stad (en omgeving) te bieden heeft.

Welke dingen heb je met de Rotterdampas gedaan die je anders niet zou doen?
Funjet, Splashtour, balletvoorstelling en een bezoekje aan Stripclub OQ.

Gebruik je de Rotterdampas spontaan of plan je uitjes meestal van tevoren in?
Als ik met Silvia en William op stap ga dan plannen we de uitjes in, als ik alleen op pad ga is het spontaan. Ik ben wel eens in mijn eentje spontaan naar een voorstelling in de Schouwburg geweest en naar een kunsttentoonstelling

Samen met welke beroemdheid zou je wel een Rotterdampas-actie wil bezoeken?
Ik hoef niet zo nodig met een beroemdheid, maar als ik dan toch moet kiezen: Jandino Asporaat. Ik zou samen met hem wel een paaldans workshop willen doen. Ik denk dat hij er een hilarische act van maakt. En ik denk dat Roué Verveer en Murth Mossel er ook wat van kunnen!

Welke Rotterdampas-actie wil jij nog steeds een keertje doen?
Sportief paaldansen! Ik weet dat het fysiek heel zwaar is en dat je zeker na de eerste keer bont en blauw bent, maar toch zou ik dit graag een keer willen doen. Helaas is het er op de een of andere manier nog niet van gekomen.

image
Wijzigingen zijn opgeslagen