Samen is alles leuker

mei 2019
Omschrijving afbeelding

Rotterdampas brengt al dertig jaar mensen samen. Want wat is er toffer dan leuke dingen met je pas doen? Sámen leuke dingen met je pas doen!

Als je bij Rotterdampas werkt, word je automatisch een soort propper voor de pas. Dat zie ik bij collega’s, maar ook bij mezelf. Van mijn vriend tot mijn hardloopgroepje: iedereen in mijn omgeving weet inmiddels welke leuke dingen je allemaal met de pas kunt doen – en vooral dat je daar superveel mee bespaart. Veel vriendinnen hebben na mijn enthousiaste verhalen dus ook een Rotterdampas gescoord. Gezellig, want nu kunnen we samen op stap met de pas! Toch zijn er nog een paar eigenwijze exemplaren pasloos. Terwijl ze wél mee gaan met de leuke uitjes en daarvoor dus de volle mep betalen. Zonde, toch?

Jij hebt vast ook iemand in je vriendenkring die nodig een pas moet aanschaffen. De nieuwe ‘Veel plezier!’ geeft ze hopelijk het laatste zetje; het magazine staat namelijk bomvol gezellige uitjes voor twee (of meer) personen. En bij veel acties mag je iemand zónder pas meenemen, die wél 50% korting krijgt. Zo kun je deze zomer ook letterlijk ‘samendoen’ met je Rotterdampas!

Dus sleep je pasloze lover/kind/vriendin/vader/zus/buurman/collega mee en ga lekker tandemfietsen, op de foto, naar het strand, picknicken of chillen in de hammam. Een win-winsituatie, want jullie hebben zeker weten een leuke dag, en met een beetje geluk is je introducé ook meteen fan van de pas.

Dit is sowieso een goed moment om aan te haken, want Rotterdampas bestaat nog steeds dertig jaar en dat betekent: mooie prijzen! Wat dacht je van een brunch op de Euromast of een duik in het Tikibad? Kijk snel in het magazine wat je nog meer kunt winnen.

Met wie je deze zomer ook op pad gaat, ik wens jullie samen Veel plezier!

Wijzigingen zijn opgeslagen