Bakkie pleur

augustus 2016

Niets is lekkerder dan een bakkie pleur om de dag mee te beginnen. Een cappuccino’tje in de zon op het terras. Een espresso na een avondje uitgebreid tafelen. Een latte bij een goed gesprek. Nouja, koffie dus. Doet de geur van versgemalen bonen jouw hart ook sneller kloppen? Dan tippen we jou deze week maar liefst 5 heerlijke koffie-opties in Rotterdam en omstreken!

Kopje koffie op zuid? Ga langs lunchroom Bocca. Hier rust je even uit tijdens een dagje winkelen. Liever een bakkie in de natuur? Dan is Boerderij het Lansingerland iets voor jou! Hier drink je je koffie tussen de koeien. Of pak jij liever een bakkie in Noord? Dan kan je terecht bij Burgers & Veggies. Wat dacht je van een cappu met uitzicht over het strand? Dat kan bij Zon en Zand. Met appelgebak natuurlijk!

Voor de echte koffielovers hebben we nog een speciale tip. Niet alleen koffie drinken, maar je eigen perfecte bakkie maken! Bij Heilige boontjes leer je je zelf latte art maken. Als je nu geen inspiratie hebt waar je dit weekend je espresso’tje weg gaat tikken weten wij het ook niet meer!

Wijzigingen zijn opgeslagen