Moederdag Special

mei 2019
Omschrijving afbeelding

Zondag is het zover: Moederdag! Hét moment om jouw mama eens extra in het zonnetje te zetten. Met een bos bloemen, een doosje chocola of een ontbijt op bed is ze natuurlijk altijd blij. Maar wil jij het dit jaar eens over een heel andere boeg gooien en groots uitpakken? Check dan snel onze Rotterdampas-tips!

Ontbijt-upgrade!

Zet bijtijds je wekker en sluip naar de keuken... Moederdag is natuurlijk geen Moederdag zonder traditioneel ontbijtje op bed. Toch doe je het dit keer helemaal anders! Houd het bij een beschuitje met een kop thee en maak jullie klaar voor een gezellig uitstapje naar ESTO Food & Drinks in het centrum van Rotterdam. Hier genieten jullie van allerlei hapjes van het zin-in-zoet-plankje. That’s the dream!

Relaxmomentje

Zijn jij en je moeder vaak druk? En zijn de agenda’s van restaurants voor een high tea of diner op Moederdag al volgeboekt? Verwen je moeder dan met een schoonheidsbehandeling bij Beauty Styling. Met je pas krijg je 25% korting en jullie kunnen op iedere gewenste dag een afspraak inplannen. De dames van de salon beginnen met een huiddiagnose gaan daarna aan de slag met een gepersonaliseerde schoonheidsbehandeling. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, kunnen jullie kiezen uit een gezichtsreiniging, -massage, -masker en nog véél meer. Wat een verwennerij!

Doe-het-zelf

Cadeautjes mogen op Moederdag niet ontbreken. Iets kopen is altijd leuk, maar zelf iets maken is nóg specialer! Handgemaakt is altijd goed, dus we gaan aan de bak! Maak je eigen glas in lood raamhanger bij Atelier Mozaproza. Of laat je fantasie de vrije loop bij de workshop schilderen met wol. Een zelf gedecoreerd taartje zal ongetwijfeld ook in de smaak vallen. Onthoud: het maakt niet uit wat je maakt, het is de gedachte die telt! En een beetje quality time erbij wordt altijd gewaardeerd 😉.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk hier alle acties. Wat zijn jouw plannen voor Moederdag?

Wijzigingen zijn opgeslagen