Kneuterig is cool!

december 2018
Omschrijving afbeelding

Sta je op een technofeestje met een hoog hipstergehalte, knalt de dj ineens een gouwe ouwe van ABBA (!) in de mix – en gaat iedereen helemaal uit z’n stekker. Doe je een drankje in een trendy café, willen je vrienden ineens Ganzenbord spelen, want: ‘Kijk, ze hebben hier allemaal coole retro spellen!’. En heb je net een nieuwe outfit gescoord, merkt je moeder vrolijk op: ‘Hé, zo’n broek had ik vroeger ook.’
Bovenstaande maakte ik de afgelopen tijd mee... Old school is gewoon hartstikke hip! Rotterdampas blijft niet achter en maakt het deze winter ouderwets gezellig.

Dat betekent: warme choco met slagroom drinken tijdens de spelletjesavond in Rotown, lekker aan de winterse erwtensoep bij Schell of uitgebreid kaasfonduen bij Apartt. Maar gezelligheid is meer dan alleen hapjes en drankjes doen. Daarom krijg je met je pas ook korting op een potje bowlen, pottenbakken, een beginnersworkshop swingdance én een sessie Urban ministecken. Supertof!

Je eigen warme sjaal breien, kan natuurlijk ook – doe je die lekker om tijdens een middagje ‘Oudhollandsch’ vertier op de schaatsbaan. Voor de ultieme decembersfeer pak je de bus naar Maastricht om te genieten van het winterwonderland op het Vrijthof. Of neem een kijkje op de kerstmarkt in Düsseldorf.
En als je dan toch kneuterig bezig bent, koop je ook meteen kaartjes voor het traditionele Kerstcircus: welke Rotterdammer is er niet mee groot geworden? Maar laten we ook die andere winterse traditie niet vergeten: het filmfestival in januari! Ook daar krijg je met je Rotterdampas weer flink wat korting.

Zoek dus snel jouw favoriete acties uit en haak je leukste vrienden en familie aan, want met z’n allen wordt het deze winter natuurlijk pas écht ouderwets gezellig. Ik wens jullie alvast:

Veel plezier!

Wijzigingen zijn opgeslagen