Jij tijd!

november 2018
Omschrijving afbeelding

Een lange boswandeling, relaxte filmavond of gewoon een kop kamillethee. Allemaal manieren om rust te vinden. Rust voor heel even welteverstaan… Nu is het tijd om écht te leren ontspannen. Zo heb je er nog langer plezier van. Ga er eens lekker voor zitten en lees deze tips in alle rust!

Yoga

Hatha yoga of pilates met je pas. Het lijkt wel een toverspreuk. En om eerlijk te zijn: het doet wel degelijk wonderen voor je lichaam – en geest niet te vergeten! Bij Lotus Fish Yoga kun je naast Hatha yoga, de bekendste variant, nog vier andere yogavormen leren: Kundalini, Ashtanga, Vinyasa en Yin. Maar met de 10-rittenkaart kun je ook naar pilates of meditatieles. Genoeg om uit te proberen!

Meditatie

Het klinkt misschien een beetje zweverig. En het kan even duren voordat je dat idee loslaat. Maar mediteren kun je leren, al moet je het wel zelf willen. Advaita yogacentrum bestaat al 25 jaar en is dé plek om meer over mediteren te weten te komen. Je gaat op zoek naar balans, focust op je ademhaling en leert zo omgaan met stress. Klinkt heerlijk toch? Het bevordert zelfs je creativiteit!

Mindfulness

Van yoga en meditatie heb je ongetwijfeld al vaker gehoord. Maar mindfulness, wat is dát nou precies? De trainster bij YesMindfulness beschrijft het zo: ‘Met aandacht aanwezig zijn in het hier en nu, zonder daar een oordeel over te hebben.’ Doei piekergedachten. Hallo, meer geluksgevoel. Met je pas krijg je 1x 25% korting op een 8-weekse training in Rotterdam, Poortugaal of Spijkenisse.

De enige tip die we eigenlijk echt kunnen geven is: probeer het! En nee, niet één keer of twee keer... Als je echt wil leren ontspannen moet je ervoor gaan. Bekijk de vlog van Nina bij Hot Yoga Place voor nog meer inspiratie.

Wijzigingen zijn opgeslagen