Feest gezellig mee!

maart 2019
Omschrijving afbeelding

Rotterdampas bestaat dertig jaar en dat vieren we met jou! Het wordt een knallende verjaardagsfuif, want deze lente trakteren we op extra feestelijke acties. Smul met je pas bijvoorbeeld van een lekkere cupcake of fröbel je eigen slingers. Maak jezelf partyproof met de mooiste make-up en feest vervolgens in stijl mee – in de club, de sokkendisco of tijdens een hilarische karaokesessie. Zo raak je wel in de party mood!

En die wordt nóg beter van de supertoffe prijzen die we weggeven in de Mail & Win in het nieuwe magazine. Wat dacht je van een overnachting op de ss Rotterdam? Maar de prijsvraag op p. 6 is ook een klapper: een reisje naar Disneyland® Paris! Al kun je ook zelf een dagtocht die kant op boeken, want met je pas krijg je daar weer flink wat korting op.

Verder vind je dit pasjaar in elke ‘Veel plezier!’ de rubriek ‘30 jaar Rotterdampas’, waarin je alles te weten komt over het jubileum van je favoriete pas.

Dertig jaar Rotterdampas is ook een mooie gelegenheid om het team achter de pas eens in het zonnetje te zetten. In het magazine vertellen vijf collega’s over hun werk. En of ze nou 2 jaar of 23 jaar bij de pas werken: ze hebben allemaal het plezier van de Rotterdampassers op één staan. Dat geldt trouwens voor het héle Rotterdampas team; op p. 12 en 13 zie je iedereen bij elkaar (en met die topchicks mag ik elke dag werken – over feest gesproken!).

Maar natuurlijk is de party niet compleet zonder jou, de Rotterdampasser. Met z’n allen gaan we er een geweldig jubileumjaar van maken, met meer korting, prijzen en leuke uitjes dan ooit. Namens het hele Rotterdampas team wens ik je hierbij alvast: Veel plezier!

Wijzigingen zijn opgeslagen