Comfort food

januari 2019
erwtensoep

Een etentje buiten de deur is eigenlijk altijd een goed plan. Lekker bijkletsen terwijl de kok zich uitslooft in de keuken. Genieten toch? Maar met zoveel gezellige eettentjes is het lastig kiezen. En soms wil je gewoon uit eten zonder al die toeters en bellen. Waar dat kan in Rotterdam? Je ontdekt het hier!

Soep doet het altijd goed

Wat dacht je van een oer-Hollandse soep? Maak een flinke wandeling langs de Rotte of door het Lage Bergse Bos. Ondertussen staat er bij Boerderij het Lansingerland een lekker verse soep van de dag op het vuur te pruttelen. Daar warm je nou echt van op!

Zin in een kommetje soep, maar dan liever in het centrum? Wip dan even binnen bij Thuis bij Schell voor erwtensoep met roggebrood en katenspek. In één woord: heerlijk!

Nog zo'n klassieker waarmee je altijd goed zit!

De tosti. Bij Maak-Rotterdam bouwen ze tot en met 28 februari luxe tosti’s met 25% korting speciaal voor Rotterdampassers. Oké, het zijn dan wel luxe tosti’s – lees: verrukkelijke, gedurfde combo’s – maar het is en blijft een tosti. En van dit eenvoudige broodhapje wordt iedereen blij.

Goed opwarmen

Met dit winterse weer kun je naast eettips vast ook wat opwarmtips gebruiken. Dat moet goedkomen met een bezoek aan Mama Essi. Je stapt het restaurant binnen en het huiselijke gevoel omarmt je. Schuif aan en laat je verrassen. Want zoals dat thuis ook gaat, is het hier eten wat de pot schaft. Oh ja, naast de gezellige sfeer zal ook het eten je goed opwarmen… Mama Essi houdt van pittig!

Je zult inmiddels wel trek hebben gekregen. Nodig je vrienden uit voor een etentje door jouw actie via de Rotterdampas app (iOS/Android) te delen. Wil je eerst nog even de andere eettentjes bekijken? Check dan hier het aanbod.

Wijzigingen zijn opgeslagen