Toerist in eigen stad uithangen

augustus 2016

Amara (28) is mede-oprichtster van een vintage meubelwinkel. Ze heeft de Rotterdampas nu twee maanden en woont samen met haar vriend in Crooswijk.

Waarom heb je een Rotterdampas genomen?

Ik vind het leuk om op de hoogte te blijven van alle leuke dingen die zich in Rotterdam afspelen. De Rotterdampas is daar heel handig voor! Je probeert eerder nieuwe dingen uit, en het is superleuk om toerist in eigen stad uit te hangen. Dan realiseer je je des temeer hoe awesome Rotterdam eigenlijk is!

Wat is je mooiste Rotterdampas herinnering?

Ik heb laatst samen met mijn vriend een sup-les gedaan. Dat was stiekem nog leuker dan ik had verwacht! Ik zie sporten meer al noodzakelijk kwaad, maar ik vind watersporten dan wel weer heel leuk. Ik had al gewakeboard, gezeild en gesurft, maar suppen stond nog op mijn wishlist. Dat ga ik zeker nog een keer doen!

Samen met wie bezoek je Rotterdampas-acties?

De meeste Rotterdampas-acties heb ik met mijn vriendinnen gedaan, maar sinds ik samen met mijn vriend gesupt heb, is hij ook enthousiast. We gaan volgende week samen met een picknickmandje van Maak Rotterdam op pad. Hopelijk doet het weer dan een beetje gezellig mee.

Welke last-minute actie zou je nog een keer terug willen zien?

Ik heb een keer een last-minute massage gedaan met 50% korting. Dat was zo fijn! Ik had een hele drukke werkweek achter de rug en toen heb ik die even meegepakt. Er komen regelmatig last-minute beauty-acties langs, dus die houd ik goed in de gaten. Ik wil ook wel een keer wimperextensions uitproberen namelijk!

Samen met welke beroemdheid zou je wel een keer een Rotterdampas-actie willen doen?

Ik zou wel een keer samen met Johnny Depp de Euromast willen bezoeken. Het liefst ‘s avonds, want dat is extra romantisch! Ik hoop dat ik daar van mijn vriend een hallpass voor krijg, haha. Dan mag hij een keer op date met Sofia Vergara!

Welke actie raad je je vrienden aan?

Voor mijn eigen bedrijf, de Verbaasde Ree, naai ik zelf kussens in elkaar. De basics van het naaien had ik dus al onder de knie. Daarom was ik meteen enthousiast toen ik de naaicursus bij de Rotterdam Modevakschool langs zag komen. Ik heb een superleuk jurkje gemaakt!

Wijzigingen zijn opgeslagen