4x lekker buiten sporten

mei 2019
Omschrijving afbeelding

Is jouw body al summerproof? Als je het nu spontaan benauwd krijgt: relax! Je hebt nog genoeg tijd om je in het zweet te werken. En nu de zon zich steeds vaker laat zien, kun je lekker buiten sporten. Gezond en ook nog eens superleuk! Met je Rotterdampas krijg je korting op deze 4 sportieve outdooractiviteiten. Dus waar wacht je nog op?

Hup, het park in!

Bewaar die push ups maar voor later. Vandaag trainen we onze armen op een heel andere manier. Slinger als een aapje van boom naar boom bij Klimpark Fun Forest. De perfecte workout voor je armen, maar eigenlijk voelt het niet eens als sporten. Dit is zo leuk!
Wil je toch je hele body trainen? Dan is een bootcamp perfect voor jou. Lekker in het park in de frisse buitenlucht. Burpees, sit-ups en tricep-dips. Dit klinkt nu misschien nog als een toverspreuk, maar straks weet je er alles van af. Bij Marisports krijg je 1x 50% korting op een bootcampkaart. Voel je de spierpijn al?

Op het water

Ken jij het park inmiddels op je duimpje? Dan is het tijd om iets nieuws te proberen! Stap in een kayak en peddel je weg over het water. Van links naar rechts én natuurlijk stabiel blijven, want we willen (nog) niet nat worden. Met de Rotterdampas volg je 1x gratis een 3-daagse kajakcursus. Leer het van de echte pro’s! Bij Zeekadetkorps Rotterdam laten ze je verschillende kajaktechnieken zien en leggen ze uit wat je moet doen als je tóch omslaat.

Dive in!

Vind jij het helemaal niet erg om in het water te vallen? Of beter gezegd, lig jij liever ín het water dan erop? Neem dan snel een duik in een van de Rotterdamse buitenbaden. Heerlijk baantjes trekken in de buitenlucht kan bijvoorbeeld in Hoek van Holland en Pernis. En vanaf 30 mei kun je ook bij het Van Maanenbad terecht. Met je pas kun je hier 1x gratis recreatief zwemmen en krijg je korting op banen-, vrij-, gezins- en doelgroepzwemmen.

Teamwork makes the dream work

Ben jij toch meer een teamplayer? Met de Rotterdampas kun je ook voetballen, hockeyen, handballen en nog véél meer! Volg een gratis proefles of ontvang korting op het lidmaatschap. Check snel de website voor een overzicht van alle sportacties!

Wijzigingen zijn opgeslagen