In het donker golfen

Vader en dochter spelen glowgolf
1 januari 2023
Blogs
Kids & Co

Alvin en Aria gingen de strijd aan tijdens een potje glowgolf.

Naam: Alvin Pachito • Leeftijd: 36 • Woont in de Provenierswijk • Is docent Engels

Alvin: ‘Aria houdt heel erg van actieve uitjes waar ze kan rondrennen en spelen met andere kinderen. Daarom gaan we graag samen op pad naar grote speeltuinen en in de zomervakantie vind je ons sowieso bij Jeugdvakantieland. Ook bij Glowgolf Capelle hebben we het heel erg naar ons zin gehad! Alles is hier prima geregeld. Bij binnenkomst krijg je balletjes, wat uitleg en de sticks. Deze hebben ze ook in kindermaten, zodat ze makkelijk kunnen slaan. Het glow-in-the-dark is prachtig. We keken onze ogen uit. Na een uurtje hadden we alle 18 holes gehad, ik ben zelfs een aantal keer door Aria verslagen! Voor sommige banen was ze wel net iets te jong, ik denk dat het vanaf 7 jaar echt top is. Alhoewel… ik vond het soms zelf ook best moeilijk, haha!’

Vader en dochter

Naam: Aria Pachito • Leeftijd: 5 • Woont in de Provenierswijk • Zit in groep 2

Aria: ‘Ik word altijd heel blij van leuke dingen doen! Vandaag mocht ik na een dag school met papa mee naar een minigolfbaan. Dat was een heel bijzondere, want het was helemaal donker met mooie kleuren. Het leek soms wel of ik onderwater was, omdat ik tussen de dolfijnen, schildpadden en krokodillen liep en vissen op de muur zag. Zelfs de glitters in mijn kleren pasten goed bij het licht.
Ik mocht zelf een kleur bal uitkiezen om mee te slaan en ik koos oranje! Op verschillende banen moest ik met de stick heel hard tegen het balletje slaan om ‘m in het gat te krijgen. De allerleukste baan was die met de hoge bult. Het lukt me om ‘m in één keer erin te slaan. Dat vond ik best knap van mezelf!’

Ook leuk

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App

Rotterdampaswinkel

Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 14 010
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur

bij drukte sluit de wachtrij een half uur voor sluitingstijd

je kunt hier alleen pinnen

Alle verkooppunten