Dit is het ultieme vakantiegevoel

Gezin in opblaasboot - varend op een rivier met huizen in de achtergrond
16 juni 2021
Blogs
Pas gedaan

Juliette (36) huurt met haar vriend Gerard (39) en dochters Jozefien (7) en Elise (4) een sloep bij iKapitein. Met Rotterdampas krijg je onbeperkt 25% korting op de sloephuur.

Een prachtige zomerdag in Rotterdam. Delfshaven ligt er vredig bij. Volop zon, windstil, het water kalm. Een sloepje met een gezin vaart voorbij; uit de speakers klinkt de rustgevende muziek van… K3?!

‘Haha ja, dit is voor de meiden’, lacht Juliette aan boord, terwijl haar dochters voor op de boot vrolijk meedeinen op de klanken van tophit Oya lele. ‘Zo meteen zetten we weer Franse chansons op, hoor’, roept haar vriend Gerard, die als een volleerd kapitein aan het roer zit.

Het gezin maakt vandaag een boottocht door de Rotterdamse wateren in een sloep van iKapitein. Daarin kun je via Bluetooth niet alleen je eigen muziek luisteren, je mag óók zonder vaarbewijs zelf sturen en varen!

gezin zittend in opblaasboot op een rivier tussen oude huizen en boten

We zijn met de Rotterdampas al op het ss Rotterdam en de Spido geweest, dus dit was het logische volgende uitje

Juliette

Wesley van iKapitein heeft ons voor vertrek alle ins en outs over de sloep uitgelegd; het is echt heel makkelijk om zelf te varen. En we zien de stad zo weer eens vanuit een ander perspectief, dat maakt het extra leuk.’

Terwijl de sloep in een relaxed tempo richting de Van Nellefabriek vaart, kijken de kids hun ogen uit. ‘Kijk mama, de Euromast’, wijst Jozefien, terwijl Elise lacht om de onderbroeken aan de waslijn bij een woonboot. Ook Juliette en Gerard genieten van het uitzicht en het mooie weer. ‘Dit is toch heerlijk?’, zucht Juliette tevreden. ‘Zonnetje erbij, muziekje aan, onze prachtige stad die langzaam voorbijtrekt… Ik heb meteen een vakantiegevoel. We gaan deze zomer zeker nog eens zo’n tochtje maken!’

Met de Rotterdampas krijg je onbeperkt korting op de sloephuur.

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App
Rotterdampaswinkel
Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 14 010
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur
za van 10 tot 16 uur (t/m 28 mei)

let op! Bij drukte sluit de wachtrij een half uur voor sluitingstijd

 

Alle verkooppunten