Ik lijk wel een filmster!

vrouw met lang bruin haar krijgt een knipbeurt bij de kapper
1 september 2021
Reviews

Catharina (77) uit Blijdorp gaat voor het eerst in lange tijd naar een – voor haar – onbekende kapper en laat zich in de watten leggen. Met Rotterdampas krijg je 25% korting op alle behandelingen voor vrouwen bij Dames- en herenkapsalon AJ.

Ik ben altijd al trots geweest op m’n haar. Vooral omdat het zo mooi dik en lang is. Ik steek het graag op en op feestelijke dagen gebruik ik een speld met een mooie roos. Het moet altijd goed zitten, dus ik vind het nu best spannend om naar een onbekende kapper te gaan. Ik wil graag dat de ze precies doen wat ik wil, haha!

vrouwelijke kapster bekijkt het haar van de klant

Vol en gezond

Bij binnenkomst ontvangt kapster Lorin me enthousiast. Ik krijg wat te drinken en vertel vertel ik mijn wensen: liever niet te veel van m’n lange haar af. Ik wil vooral dat het er weer vol en gezond uitziet. Het is misschien een beetje vage omschrijving, maar Lorin snapt precies wat ik bedoel. Ze gaat aan de slag!

vrouw krijgt knipbeurt bij kapster

Allereerst wordt mijn haar uitgebreid geborsteld, dat voelt al goed. Daarna worden de puntjes van mijn haar geknipt en brengt Lorin wat meer model in het haar vlakbij m’n gezicht. Ik zit heerlijk op mijn gemak in de stoel. Ik geloof dat mijn haar wel in goede handen is!

Na knippen komt föhnen. Met een ronde borstel worden er grote slagen in m’n haar gedraaid. Het valt prachtig over mijn schouders, ik lijk wel een filmster. Wat zou ik deze kapster graag mee naar huis nemen zodat ze elke dag mijn haar kan föhnen. Ik heb genoten!

twee vrouwen bekijken het resultaat van de knipbeurt

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App
Rotterdampaswinkel
Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 140 10
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur

Alle verkooppunten