Magische wintervibe

Wintermagazine Rotterdampas Winter Wonder Land
1 december 2022
Nieuws
Magazine

Hoofdredacteur Maaike praat je bij over de nieuwste editie van Rotterdampas magazine.

Bij Rotterdampas beginnen we in augustus al aan het wintermagazine dat nu op je mat ligt. Vroeg? Niet vergeleken met Tanja en Tjara van cadeauwinkel Alles in Wonderland (p. 14); zij richten in juni al de kerstetalage in! Sterker nog: ze zijn het hele jáár in kerstsfeer, want ze verkopen de coolste kerstballen in alle soorten en maten – van Disney-figuren en cupcakes tot regenbogen en bitterballen. Hun kerstafdeling is net een sprookje, dus ga er zeker eens een kijkje nemen.

Rotterdampas bezorgt je ook die magische wintervibe. Je kunt dit seizoen zóveel leuks doen met korting: naar Holiday on Ice, het kerstcircus, de Winter Efteling, de Winterfair, het IJsvrij Festival… De warme choco, verse soep en overheerlijke high tea maken het feest compleet.

Écht alles uit de winter halen? Dan neem je ook nog een bosbad, breng je een bezoekje aan de schaatsbaan én ga je shoppen in Oberhausen, Antwerpen of Haarlem.

Maar ook als je een dagje geen zin hebt om eropuit te gaan, biedt Rotterdampas uitkomst. Sla pagina 20 van het nieuwe magazine open en speel thuis een gezellig potje Rotterdampas Race!

Fijne winter!

De bezorging van het wintermagazine is vertraagd. Het kan iets langer duren voordat ‘ie op je mat ligt. Je vindt alle acties nu al wel op de site of in de app!

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App

Rotterdampaswinkel

Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 14010
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur
za van 10 tot 16 uur (t/m 25 mei)

bij drukte sluit de wachtrij een half uur voor sluitingstijd

je kunt hier alleen pinnen

Alle verkooppunten