Vlammende winter

Wintermagazine Op Stoom Rotterdampas ligt op tafel met een kop thee ernaast
1 december 2021
Nieuws
Magazine

Ken je dat gevoel, dat je zo lekker bezig bent? Juist! Dat hebben we bij Rotterdampas ook als er weer een magazine vol toffe acties op de mat valt! En deze winter zijn dat geen warme acties, nee… stomend hete acties! Smul van mega pittige – maar o zo lekkere – curry gyoza’s met chilisaus, bezoek het ss Rotterdam voor een kijkje in de machinekamer en geniet van een kruidige kop thee. 

En over thee gesproken, bij Evermore weten ze wel hoe je een lekker bakkie zet. Eline, Ian en Lowik vertellen je alles over koffie en thee: van boon of blad, tot een dampende mok vol (p.14). Ik mocht het een en ander proeven en ik kan je vertellen, dit gezellige zaakje is echt een bezoek waard.

Natuurlijk vind je in dit magazine niet alleen acties waar letterlijk stoom bij komt kijken, ook figuurlijk! Als je bijvoorbeeld flink hebt staan meppen op de tennisbaan, een tof schilderij gemaakt hebt of een kaartje voor Holiday on Ice, Disneyland Parijs, Remastered, het Depot of nóg een gratis kaartje voor de bioscopen hebt bemachtigd. Je leest het al, dit wordt een bomvolle winter vol plezier!

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App
Rotterdampaswinkel
Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 140 10
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur

Alle verkooppunten