Over de top met Rotterdampas!

Lentemagazine Rotterdampas
1 maart 2020
Nieuws
Magazine

Ja, dit is echt jouw vertrouwde Rotterdampas magazine – in een nieuw jasje en met andere rubrieken, maar nog steeds boordevol uitjes, inspiratie en plezier. In deze nieuwe opzet vind je achterin alle seizoensacties en voorin de special: acties met extra hoge korting, die aansluiten bij het thema van het magazine.

En dat thema is deze keer ‘Over de top’, want Rotterdam gaat los deze lente! Als gaststad van het Songfestival halen we alles uit de kast om er een geweldig feest voor iedereen van te maken. Maar of je nu Songfestival-fan bent of niet, het is altijd leuk om iets hysterisch te doen. Met je pas krijg je daarom korting op onder meer een glamour fotoshoot, zangles, vintage make-up, een baardtrim, diva dance en Oreo pancakes. Maar je kunt ook op dagtocht naar Maastricht (het Songfestival kregen ze niet, maar toch een leuke stad), sushi eten of je eigen knuffeldier maken. Daar word je toch blij van?

Zelf had ik de grootste lol tijdens een karaokefeestje van Wei Not Sing. Het interview met deze hilarische Rotterdammer lees je op p. 14 van het magazine. Met zijn rondreizende karaoke-act gaat hij volledig los en dat werkt aanstekelijk. Hopelijk geldt datzelfde voor de vrolijke acties in het nieuwe magazine. Ik wens je in elk geval een (over de) toplente!

Maaike
Hoofdredacteur

Heb je opmerkingen of ideeën over het magazine óf wil je je opgeven voor een van de rubrieken? Leuk! Stuur ons even een mailtje.

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App
Rotterdampaswinkel
Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 140 10
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur

Alle verkooppunten