Lekker warm

magazine met chilipepers op houten tafel
1 december 2020
Nieuws
Magazine

Met je Rotterdampas zit je altijd dichtbij het vuur, maar deze winter helemáál. Dit magazine staat bomvol gloeiendhete acties, waarmee je moeiteloos de kou trotseert.

Wat dacht je van je eigen kaarsenstandaard maken, chillen bij het kampvuur of genieten van een hot stone massage? En dat pittige gembershotje, die warme chocolademelk en die gratis oliebol gaan er ook wel in.

Filmpje pakken

De uitsmijter is natuurlijk de superactie met de bioscopen: met je pas kun je bij Pathé, Cinerama, Lantarenvenster, KINO, Euroscoop én VUE Vlaardingen een extra keer gratis naar de film – bovenop de al bestaande jaaractie dus!

Lekker warm

David Boelee, alias de ‘Pyromancer’, stookt het vuurtje nog verder op. Deze Rotterdamse vuurspuwer haalt allerlei spectaculaire stunts uit met vlammen. Tijdens de fotoshoot mocht ik van een live vuurshowtje genieten. Bizar hoe David op commando moeiteloos de bruutste vlammen weet te blazen; ik kreeg het er warm van! Zelf vond ik zo’n grote brandende fakkel vasthouden al spannend genoeg!

Schaatsen

Wordt het jou ook iets te heet onder de voeten? Ga dan met je pas gratis een rondje schaatsen; de énige actie in dit magazine waar je van afkoelt. Want ook al is het thema ‘Vlam in de pan’, dit favoriete winteruitje slaan we nooit over!

P.S. Ga ook deze winter verstandig op pad met je pas: vermijd drukte en houd je aan de coronamaatregelen.

Lees het magazine hier online

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App
Rotterdampaswinkel
Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 140 10
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur

Alle verkooppunten