Het bos in met je pas

Herfstmagazine van Rotterdampas op een herfstige achtergrond
1 september 2020
Nieuws
Magazine

In de herfst wil je toch nergens anders zijn dan in het bos, of op z’n minst lekker buiten? Heerlijk frisse lucht opsnuiven en genieten van de prachtige najaarskleuren! Boswachter Chantal heeft het geluk dat ze dit dankzij haar werk dagelijks kan doen. Voor het interview in het nieuwe Rotterdampas magazine wandelde ik met haar door natuurgebied de Kwade Hoek. Ik raakte helemaal geïnspireerd door de mooie omgeving en Chantals enthousiasme.

Jij hopelijk ook, want het magazine barst deze keer van de acties waarbij je met of in de natuur bezig bent. Freerunnen in het Schollebos, een dagje Veluwe, creatief met droogbloemen of gewoon picknicken in het park: met je pas kan het. Maar ook een buiten-yogasessie, een workshop wildplukken en varen door de Biesbosch staan deze herfst op het programma.

De smaak te pakken? Dan word je ook blij van de extra Rotterdampas Wandelgids, vol groene routes én leuke acties. En of je nu kiest voor een loopje in het stadspark, door de polder of op het strand: met die frisse lucht en de prachtige najaarskleuren komt het helemaal goed. Dus grijp je pas en ga lekker op pad!

P.S. Let goed op de acties met een sterretje; op deze uitjes krijg je met je pas éxtra hoge korting. Een cadeautje voor jou, ter compensatie in dit bijzondere pasjaar. Veel plezier!

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App
Rotterdampaswinkel
Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 140 10
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur

Alle verkooppunten