American pancakes met aardbeien
9 maart 2022
Lijstjes

Geniet van een verse stroopwafel, bestel een ‘croquette’ of proef de smaken uit Tokyo. Sjees met je Rotterdampas langs alle eettentjes in de stad en laat je verrassen! 

Fluffy heaven!

Bij Tech Noir voel je de 80’s vibes, maar proef je de smaak van nu. Bijvoorbeeld met een flinke stapel American pancakes. Kies jij voor chocolade met banaan of toch wat hartigs? Met je Rotterdampas krijg je 1x 50% korting. 

Zo zoet als stroop

In groente, fruit of nootjes ben jij vandaag niet geïnteresseerd… Je ogen leiden naar één punt, de stroopwafelkraam in de Markthal. Bof jij even, met je Rotterdampas krijg je namelijk onbeperkt 50 cent korting op een grote stroopwafel van Goudstroop. 

Toetjes tijd

Heb jij ook een extra maag als het om toetjes gaat? Dan kun je je geluk op bij Café Soif. Hier krijg je namelijk 50% korting met je Rotterdampas op een dame blanche. Yummy!

Snacken op niveau

Bij de Frietboutique snack je chique. Het is dus niet: ‘Doe mij maar een kroketje’, maar ‘mag ik een croquette, alsjeblieft?’. Met je Rotterdampas krijg je 1x 25% korting op deze fancy kroket. Bon appetit! 

Plantaardig smullen

Een sappige burger eten én bijdragen aan een beter milieu. Bij Jack Bean eet je de lekkerste plantaardige burgers van de stad. Wedden dat je het vlees niet eens mist? Met je Rotterdampas krijg je 1x 50% op The Classic Burger. 

Lunch tussen de koeien

Lunchen met verse producten van het land, terwijl je uitkijkt over een weiland vol koeien. Kan het boerser dan dit? Met je Rotterdampas krijg je 1x 25% korting op een broodje bij Boerderij het Lansingerland. 

De smaken uit Tokyo

Ogen dicht en happen maar! Net alsof je écht in Tokyo bent toch? In Japan hebben ze wel verstand van lekker eten en in Rotterdam nu dus ook! Met je Rotterdampas krijg je namelijk onbeperkt 25% korting op chicken gyoza’s bij Ajisan. 

Koffiebreak tijdens het shoppen

Los gegaan met shoppen, of heb je je ingehouden deze keer? Ongetwijfeld heb je al aardig wat stappen gezet, dus tijd voor een break! In deze welverdiende pauze kun je bij Lunchroom La Boca van een kopje koffie of thee met gebak genieten. Met je Rotterdampas krijg je onbeperkt € 1,95 korting. 

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App
Rotterdampaswinkel
Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 14 010
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur
za van 10 tot 16 uur (t/m 28 mei)

let op! Bij drukte sluit de wachtrij een half uur voor sluitingstijd

 

Alle verkooppunten