Man en vrouw zitten in de bios
8 november 2021
Lijstjes

Tijd voor wat romantiek! Verras je lover met een leuke date bij een van deze acht partners. Ga samen naar de bios, een stukje varen of maak een wandeling door de natuur. Liever iets actiever? Wat dacht je van een escape room of trampoline springen? Met je Rotterdampas kan het allemaal. Gratis of met korting.

Wat een plaatje

Nog op zoek naar een activiteit voor je eerste date? Wat dacht je van het Fotomuseum. Als je even geen gespreksonderwerp weet, kun je het altijd nog hebben over de mooie foto's die er hangen. Ideaal toch?

Dierendate

Een bezoek aan Diergaarde Blijdorp is de perfecte date voor overdag. Stukje wandelen, aapjes kijken en daarna iets lekkers eten in een van de restaurants. Goed geregeld!

Daten in het donker

De bioscoop kan natuurlijk niet ontbreken in het lijstje. Samen een bak popcorn delen en dicht tegen elkaar aan kruipen als de film een beetje eng wordt... Wij snappen wel waarom veel mensen een bezoek aan de bios als de ideale date zien.

Love boat

Met je date op een bootje, beetje kletsen, rondkijken en een drankje doen. Let's go!

Springen maar!

Met een date bij Jump XL is het ijs snel gebroken... En nog een voordeel: de zenuwen spring je er zo uit!

Frisse neus halen

Meer zin in een date in de buitenlucht? Ga een stukje wandelen door de tuin van Trompenburg. Met maar liefst 8 hectare aan natuur aan groen heb je genoeg tijd om elkaar beter te leren kennen.

Teamwork

Ben je op zoek naar een avontuurlijke date? Ga dan samen naar een escape room. Kun je gelijk testen of jullie een goed team zijn...

Kaarsjes aan...

Een romantisch etentje kan natuurlijk niet ontbreken aan dit lijstje. Uren kletsen onder het genot van een pittige curry of verse dumplings... Wagamama is the place to be voor een geslaagde date.

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App
Rotterdampaswinkel
Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 140 10
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur

Alle verkooppunten