6x winterpret

vrouw drinkt warme chocolademelk
30 januari 2022
Lijstjes

Scoor een warme choco, steel de show op de ijsbaan of duik een warm museum in. Met je Rotterdampas beleef je heel veel winterpret, gratis of met korting.

Speciaal voor de chocoholics

Niets past beter bij de winter dan een warme chocolademelk met slagroom. Bij Chocolate Company doen ze er nog een schepje bovenop en krijg je er ook een heerlijk stukje taart bij. Kom maar door met die sugar rush!

IJspret

Of je nu een snelle baanschaatser bent of liever wat rustiger aan doet op de funbaan, bij Schaatsbaan Rotterdam ben je uren zoet op het ijs. Met je Rotterdampas krijg je 1x gratis entree en daarna 25% korting op je volgende bezoek. Let's go!

Stap in een nieuwe wereld

Je komt ogen tekort tijdens een bezoekje aan Remastered Experience. Stap in een Van Gogh, dans met Rembrandt of wandel door een waterval. Met je Rotterdampas krijg je 25% korting op de entree.

Stapelen maar

Pannenkoek met stroop, move over. Als je eenmaal deze caramel dripped banana pancakes van Mr. Nonno hebt geproefd wil je nooit meer anders. Met je Rotterdampas krijg je 25% korting. Jammie!

Wintersport in eigen stad

Denk jij op dit moment bij pizzapunt alleen nog maar aan eten, dan is deze cursus misschien wel iets voor jou! Bij de ski- of snowboardcursus van Outdoor Valley leer jij alle tips en tricks over je favoriete wintersport. Zo glijd jij straks soepeltjes die berg af. Met je Rotterdampas krijg je € 25,- korting.

Lekker spel

Een potje jeu de boules is al lang niet meer alleen leuk op de camping in Frankrijk. Ontdek het zelf maar bij Boules Bites Bar. Ga de strijd aan met je vrienden en geniet ondertussen van een lekkere borrelhap. Klinkt goed toch? Met je Rotterdampas krijg je onbeperkt 25% korting.

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App
Rotterdampaswinkel
Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 14 010
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur
za van 10 tot 16 uur (t/m 28 mei)

let op! Bij drukte sluit de wachtrij een half uur voor sluitingstijd

 

Alle verkooppunten