5x warm worden

Mensen zitten bij een kampvuur
25 november 2021
Lijstjes

De tijd van warme chocolademelk en een extra laag kleding is weer aangebroken. Tijd dus om jezelf op te warmen met een van deze Rotterdampas acties. Wat dacht je van een dampende kop thee of een gloeiend hete kookworkshop. Of werk jezelf in het zweet tijdens een personal training. Wedden dat je het zo weer warm hebt?

Net als in Azië

Of je het nu warm krijgt omdat je met je gezicht boven een hete wok hangt of door de pittige pepers die je door het eten hebt gedaan. Bij een Aziatische kookworkshop van Het Zesde Geluk kun je het onmogelijk koud hebben. Met je Rotterdampas krijg je onbeperkt 25% korting op de workshops.

Binnen schuilen

Is het buiten te koud? Dan duik je toch lekker een warme bioscoopzaal in! Met je Rotterdampas is je bezoek aan Cinerama Filmtheater ook nog eens helemaal gratis. 

Warm bakkie

Bakkie pleur, verse muntthee of ga je toch voor de oude vertrouwde Earl Grey? Niets zo lekker als je handen warmen aan een hete kop koffie of thee. Met je Rotterdampas krijg je € 2,40 korting op koffie en thee bij de lachende Chinees.

In beweging

Burpees, jumping jacks en dan ook nog tien keer opdrukken. Wedden dat jij voor het einde van de warming up al aan het zweten bent? Met je Rotterdampas krijg je 1x 50% korting op een personal training van Stronger Body: Stronger Mind.

Vuurtje stoken

Ook dit jaar steekt Natuurspeeltuin De Speeldernis het kampvuur weer aan. Kopje warme chocolademelk erbij en genieten maar. Met je Rotterdampas krijg je gratis entree én 25% korting op het kampvuur incl. warme chocolademelk.

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App
Rotterdampaswinkel
Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 14 010
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur
za van 10 tot 16 uur (t/m 28 mei)

let op! Bij drukte sluit de wachtrij een half uur voor sluitingstijd

 

Alle verkooppunten