Meisje houdt twee donuts voor haar gezicht
30 mei 2022
Lijstjes

Pas op! Na het lezen van deze blog loopt het water je gegarandeerd in de mond. Van een zoete donut, tot een spicy Surinaams broodje en van een uitgebreide high tea tot een smeuïge pizza. Met deze vijf acties eet je je buikje rond.

Zoete hap

Wist je dat het wereldrecord donuts eten in één keer op 235 stuks staat? Dat raden wij niet per se aan, maar na het eten van de donuts van Donuts+Bagels lust je er ongetwijfeld nog wel eentje. Dat komt goed uit, want met je Rotterdampas krijg je onbeperkt 25% korting op een donut.

 

Lekker pittig

Voeg wat pit toe aan je lunch met een Surinaams broodje van Marlifood. Ga je voor een broodje met kip kerrie, chai siu of bakkeljauw? Met je Rotterdampas krijg je 1x 50% korting op een een broodje naar keuze. 

Ouderwetse high tea

High tea'en als een echte prinses of ridder. Bij Kasteel van Zuydt in Schiedam kan het. Geniet van lekkere hapjes in een kasteel en drink je thee uit Middeleeuwse kelken. Ga je mee terug in de tijd? Met je Rotterdampas krijg je onbeperkt 25% korting op de high tea.

Tropisch tussendoortje

Neem met je ogen dicht een hap van deze springrolls en je waant je even in Vietnam. Met je Rotterdampas krijg je 1x 25% korting op de lenterollen van MéMé Vietnamese Food. Kies uit vega, vegan, met garnalen of met kip. Jum!

Pizza party

Je favoriete pizza's, maar dan vegan! Met namen als Pizza Polno of Arti Joking Me is het bestellen bij de Vegan Pizza Bar al leuk om te doen. Met je Rotterdampas krijg je hier 1x 50% korting op een pizza + tropical drink. Buon appetito!

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App
Rotterdampaswinkel
Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 14 010
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur

Bij drukte sluit de wachtrij een half uur voor sluitingstijd

 

Alle verkooppunten