5x de stad uit

Foto Linnaueshof
16 juni 2022
Lijstjes

Wil jij er deze zomer op uit? We got you! Met je Rotterdampas ontdek je de leukste plekken en krijg je ook nog eens korting. Tas mee? Kaart bij de hand? Ga de stad uit!

Grote speeltuin, nog meer plezier

In de grootste speeltuin van Europa hoef je je geen seconde te vervelen! Met je waterfiets ga je rond het Pirateneiland, dan maak je een salto op de trampoline en slinger je door het klimparcour. Geen tijd voor pauze, gaan! Met je Rotterdampas krijg je € 15,- korting op de dagtocht naar Linnaeushof met Brabant Expres Reizen.

De schoolbanken in

In de zomervakantie naar school? Geen zorgen, we beloven je dat er geen toets is aan het einde. In het Nationaal Onderwijsmuseum in Dordrecht vind je alles over het onderwijs van vroeger tot nu. Doe mee aan de speurtocht, test je kennis in een pubquiz of duik het Letterbos in! Met je Rotterdampas krijg je onbeperkt gratis entree.

Pak de golf

Zie je hoe de golf eraan komt? Snel, ga staan! Surfschool Waves ‘n Ripples leert je precies hoe het moet. Met je Rotterdampas krijg je 50% korting op een surfles. Voor je het weet pak je die golven als een pro.

Vlaai op het terras

De lekkerste vlaai vind je in Limburg! Ga mee met de dagtocht naar Maastricht van Snellevliet Dagtochten en proef hem zelf. Met je Rotterdampas krijg je 50% korting, dus stap op de bus voor een dagje vakantie in eigen land.

Say cheese!

Niets lekkerder dan kaas, toch? In het goudgele universum van de Gouda Cheese Experience ontdek je het verhaal achter Gouda Kaas. En met je Rotterdampas krijg 1x 25% korting op de entree. 

Ook leuk

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App

Rotterdampaswinkel

Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 14 010
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur
za van 10 tot 16 uur (t/m 27 mei)

bij drukte sluit de wachtrij een half uur voor sluitingstijd

Alle verkooppunten