10x lentekriebels

Kinderen geven planten water
19 april 2022
Lijstjes

Woohoo, lentekriebels! Voel jij ze ook al? Snuif de buitenlucht op met een heerlijk zonnetje op je snoet en ga op pad met je Rotterdampas. Van kanoën op de Kralingse Plas en een ontdekkingstocht door een boomgaard, tot rondhuppelen tussen loslopende dwergaapjes in de Apenheul. Gratis of met korting. Have fun!

Ontdek, pluk en proef

Ruik en proef de lente! Wandel door het groen en neem een hapje van een plant of bloemetje. Ja, echt! Je zult je verbazen over alles wat eetbaar is. Met je Rotterdampas krijg je 1x 50% korting op de smaak speurtocht bij de stadstuin van Rotterdamse Munt.

Buiten spelen!

Hutten bouwen in je t-shirtje en wat lekkers roosteren bij het kampvuur. Om de week op zondagmiddag kun je leuke lente activiteiten doen bij de Speeldernisclub. Met je Rotterdampas krijg je 1x 50% op je deelname. Je kunt hier zelfs jonge diertjes spotten!

Vakantie in eigen stad

Met je ogen dicht, lijkt het net alsof je op vakantie bent in Venetië. Geniet van echt Italiaans ijs, maar dan in hartje Rotterdam. Met je Rotterdampas krijg je 1x gratis een bolletje ijs. Dat wordt smullen!

Zo soepel als spaghetti

Flikflakken, koprollen en een salto maken! Ben je nog niet duizelig? Dan ben je bij Circus Ravioli aan het juiste adres. Met je Rotterdampas krijg je 1x 25% korting op 10 lessen acrobatiek. Laat je kunsten zien!

Maak een meesterwerk

All eyes on you! Pak een potlood en gooi je creativiteit in de strijd. Bij Atelier Hella De Boo volg je teken- en schildercursussen om jouw eigen meesterwerk te maken. Zijn jouw lentekriebels terug te zien in je schilderij? Pak je Rotterdampas en krijg onbeperkt € 45,- korting!

Relax op de plas

Glij met je kano door het water en kijk of jij het einde van de Kralingse Plas kunt halen. Moe geworden? Dan blijf je toch gewoon even lekker op het water dobberen. Met je Rotterdampas krijg je onbeperkt 50% korting op kanoën bij Klimpark Fun Forest in Rotterdam.

Tussen de apen

Beleef een avontuurlijk dagje tussen de apen. Maar pas op! Voor je het weet gaan ze er vandoor met je zonnebril of pet. Met je Rotterdampas krijg je onbeperkt € 15,50 korting op een dagtocht naar de Apenheul georganiseerd door SnelleVliet Dagtochten!

Gekakel en geknor

Welke avonturen ga jij beleven op de boerderij? Kies voor een ponyritje, de schaapjes knuffelen of verdwaal in het wilgendoolhof. Zin in meer actie? Klim en klauter in de boomhut! Met je Rotterdampas krijg je 1x 25% korting op de entree bij Avonturenboerderij Molenwaard.

Zo glad als baby billetjes

Heeft jouw huid ook zoveel aandacht nodig? Hartstikke logisch, want het is ons grootste orgaan! Met je Rotterdampas krijg je 1x 25% korting op een gezichtsbehandeling met etherische olie bij Craelinghe Skin & Body.

Planten met superkracht

Ontdek de magie van planten en bewonder alles wat groeit en bloeit. Ga mee op wilde kruiden safari en maak je eigen kruidenstick of roomspray! Met je Rotterdampas krijg je 1x 50% korting op deze workshop bij Krullen & Kruiden.

En heb je dit al gezien?

Volg Rotterdampas op Instagram
en Facebook
voor nóg meer plezier en inspiratie.

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App
Rotterdampaswinkel
Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 14 010
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur
za van 10 tot 16 uur (t/m 28 mei)

let op! Bij drukte sluit de wachtrij een half uur voor sluitingstijd

 

Alle verkooppunten