5x groene vingers

Meisje en vader planten plantje
4 augustus 2022
Lijstjes

Van wroeten in de stadstuin tot het bouwen van een hut: bij deze Rotterdampas acties kunnen jouw groene vingers hun lol op! 

 

De zomer in huis

Haal de zomer in huis met een zomerse schelpenkrans, zelf gemaakt bij Atelier De Pretletter. Met je Rotterdampas krijg je 1x 50% korting op deze workshop. Dit wordt vast een meesterwerk!

Snacken uit de natuur

Wist je dat je veel planten en bloemen kunt eten? Doe een smaakspeurtocht in de stadstuinen van Rotterdamse Munt en leer er alles over. Met je Rotterdampas krijg je 1x 25% korting op de smaakspeurtocht.

Voor de echte bikkels

Een fikkie stoken, eten koken of een droge schuilplaats maken: heb jij het in je om te overleven in het wild? Ga de uitdaging aan tijdens een workshop Bushcraft Mountaintrack. Met je Rotterdampas krijg je 1x 25% korting.

Touren door de tuin

Van een cursus moestuinieren tot bloembollen uitkiezen, hier gaat je groene hart sneller van kloppen. Met de Rotterdampas krijg je nu 1x 25% korting op deelname aan de tuintour.

Vies worden verplicht

Klimmen en klauteren, door de modder rennen en hutten bouwen: pak je Rotterdampas en ga naar Natuurspeeltuin De Speeldernis. Met je Rotterdampas is de entree gratis. Ravotten maar!

Ook leuk

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App

Rotterdampaswinkel

Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 14010
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur
za van 10 tot 16 uur (t/m 25 mei)

bij drukte sluit de wachtrij een half uur voor sluitingstijd

je kunt hier alleen pinnen

Alle verkooppunten