UIT JE COMFORTZONE #3

juni 2017

In deze nieuwe editie van ‘Uit je comfortzone’ gaan Rachel, Merel en Tara volledig uit hun comfortzone! De hashtags waar ze de dag mee afsluiten? #modder #vies

Rachel: Het is serieus schrikken als we de opdracht van Rotterdampas krijgen. Merel, Tara en ik houden alle drie níet van koude, vieze dingen en nu moeten we gaan survivallen!

Samen met onze enthousiaste instructeur Rik leggen we een heel parcours af door het bos. Het begint met een soort hindernisbaan, waarbij we over balken en netten moeten klimmen. Dat is leuk, maar halverwege moeten we ook een moddersloot in. Ah, wat vies! Als ik tot aan mijn borst in de modder sta, schiet er door me heen: hoe zijn we hier in beland?!

Maar we zetten door en uiteindelijk hebben we toch heel veel lol. We klimmen als apen aan touwen, glibberen door nauwe buizen en lachen hard om elkaars vieze gezichten. Als we klaar zijn, zitten we van top tot teen onder de modder, we zien er niet uit!

Dit was voor Merel, Tara en mij echt het perfecte uitje om uit onze comfortzone te gaan – onze vriendinnen gaan niet geloven dat we dit hebben gedaan! En het grappige is: achteraf vind ik die moddersloot het allerleukste onderdeel.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk ’t hier:

Wijzigingen zijn opgeslagen