Voor de echte zoetekauw

juni 2018
Omschrijving afbeelding

Gebak is voor een speciale gelegenheid zeggen ze, toch? Komt dat even goed uit! Een uitje met je Rotterdampas is altijd feest! Geen smoesjes, maar lekkere roomsoesjes! We geven je 3 tips voor de leukste, zoete tentjes waar je met je pas korting krijgt. En het mag allemaal op 1 dag :)

3x zo lekker

De keuzestress komt om de hoek kijken als je langs de gebaksvitrine bij Maak loopt. Een verrukkelijke chocoladetaart, een met bloemen versierde cake of toch een tropisch vruchtengebakje? Zoveel lekkers maakt het moeilijk kiezen... Dan maar twee. Of misschien zelfs wel drie. Je leeft maar één keer, toch? Het maakt de keuze een stuk makkelijker als je weet dat je met je pas 50% korting krijgt op een proeverij van drie gebakjes.

Bijna te mooi om op te eten

Drie gebakjes toch teveel? De cakejes bij Sis Cakery zijn perfect voor de lekkere trek. Zoet, klein en onweerstaanbaar. Het water loopt je meteen in de mond bij het zien van deze prachtige baksels. Dit noemen we nu ‘eye candy’! Hapje voor hapje, langzaam het papieren vormpje ervanaf, je doet er alles aan om hier zolang mogelijk van te genieten.

En als kers op de taart...

Kan het nog zoeter, groter en kleurrijker? Ja, dat kan! Als kers op de taart krijg je in het centrum bij het Schouwburgplein 1x 50% korting op een lekkernij bij Gracy’s Sweethouse. Na het eten van een waar suikerkunstwerk zul je stuiteren van energie. Mocht je dus van plan zijn ook meteen een filmpje te pakken bij Pathé, loop dan eerst een paar rondjes door het centrum. Hier ben je wel even zoet mee!

Als echte zoetekauw kun je de verleiding vaak niet weerstaan. Gelijk heb je. Maar geef toe, na al dat lekkers ben je ook toe aan wat lichaamsbeweging. Vergeet dus niet het sportaanbod te checken!

Wijzigingen zijn opgeslagen