Zo kom je Blue Monday door

januari 2020

De derde maandag van januari. Klinkt niet heel bijzonder, maar toch is het geen dag als alle andere: het is Blue Monday. Volgens psycholoog Cliff Arnall is dat dus de meest deprimerende dag van het jaar – de feestdagen zijn voorbij, het is nog steeds slecht weer en voor velen zijn de goede voornemens mislukt. MAAR, niet getreurd! Met de Rotterdampas op zak sla je jezelf zo door die blauwe maandag heen!

Lachen maar!

De oplossing voor een treurig gevoel is heus niet zo moeilijk. Ga op zoek naar een gezellige komediefilm, koop een flesje drinken en een hapje erbij en schuddebuiken van het lachen maar. Pas je op dat je niets morst?! Bij Cinerama mag je 1x gratis naar de film, daarna bezoek je die volgende toffe film met € 2,- korting. Chill!

Blauwe dag

Soms voel je je niet alleen blauw, maar ben je ook in de mood voor blauw. Dan zit er maar één ding op: langsgaan bij de Royal Delft Experience in Delft (duh!). Hier is de smurfenkleur in overvloed te vinden. Ondertussen leer je ook van alles over het blauw geschilderde porselein dat honderden jaren geleden in Nederland werd geïntroduceerd. Oh ja, met de pas mag je onbeperkt gratis naar binnen.

Lekkers tussen de donut

Wat is nou beter dan je te goed doen aan een lekkere snack? Maar, geen zakje chips of een reep chocolade. Nee! Als we voor ‘slecht’ gaan dan doen we het natuurlijk ook goed met een mega ijsdonut van Belicio Cheatday. Zoek er eentje uit in een smaak die je lekker vindt, ga voor cookie dough of een bolletje ijs ernaast en tik ‘m af met een lekker topping. En dat met 50% korting! Geen zin in een donut? Dan kun je je geluk niet op met een van de andere cheatmeals met 25% korting. Mmmmm.

Aziatisch geluk

Op zoek naar nog meer geluk voor de rest van de week? Boek een kookworkshop bij Het Zesde Geluk in Kralingen. Zo leer je in een mum van tijd heerlijk Aziatisch koken. Dim Sum bijvoorbeeld, veganistische gerechten of een kruidige Chinese soep. Loopt het water je al in de mond? En wat ook nog eens fijn is: je krijgt onbeperkt 25% korting op kookworkshops.

Wijzigingen zijn opgeslagen